Neler Yeni

5600xt + R5 5600 darboğaz yapar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
VtecKicked
Bu ikili nasıl ve darboğaz yapar mı?

Bünyamina

80+ Platinum

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
yapmaz

Varex8

80+
Darboğaz yapmaz ama 5000 serisi ekran kartlarında driver sıkıntıları oluyor kendim de kullandığımdan iyi biliyorum
Eğer kartı henüz almamışsan (2.el için) rx 6600 daha iyi bir tercih olur tabi bütçeni bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
VtecKicked
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapmaz. Bütçen ne ? Sistemin var mı ? Sistem mi alacaksın ? Elinde parça ver güncelleme mi yapacaksın ?
Detay ver yardımcı olayım.
Hocam elimde AsRock RX6600 var , işlemci R5 3600 , işlemci dayalı oyunlarda güzel bi darboğaz yiyorum , 5600xt hakkında pek olumsuz yorum yok genelde 5700xt'den şikayetçi insanlar , o yüzden o ikili darboğaz yapar mı diye sordum , üste para eklemek istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Darboğaz yapmaz ama 5000 serisi ekran kartlarında driver sıkıntıları oluyor kendim de kullandığımdan iyi biliyorum
Eğer kartı henüz almamışsan (2.el için) rx 6600 daha iyi bir tercih olur tabi bütçeni bilmiyorum
Elimde RX 6600 var , 5600xt üzerine olumsuz yorum pek göremedim 1080p için ideal bi kart , genelde 5700xt sorun çıkarmış

Bünyamina

80+ Platinum
Darboğaz yapmaz ki. Lol valo cs2 de olabilir. Bunlarda da normal diyebiliriz.

Bünyamina

80+ Platinum
Zaten dediğim olay işlemci bazlı oyunlarda hocam , valorantta ani fps dropları yiyorum
Onlardaki darboğaz pek sayılmaz. 5700x3d bile alsan lol de valo da ekran kartı kullanımını 100 göremeyebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
VtecKicked
Onlardaki darboğaz pek sayılmaz. 5700x3d bile alsan lol de valo da ekran kartı kullanımını 100 göremeyebilirsin.
Drop yemesem eyvallah da saçma sapan arada bir drop yiyorum , R5 5500'e mi geçsem diye de düşünüyorum , sizin fikriniz nedir?

Bünyamina

80+ Platinum
Drop dediğin şeyin bir sürü sebebi olabilir. Yani 2 monitör kullanıyorsundur bundan olabilir. Alta bir şeyler açıktır. Grafik ayarları etkileyebilir say say bitmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Abdullah Çetin
Drop dediğin şeyin bir sürü sebebi olabilir. Yani 2 monitör kullanıyorsundur bundan olabilir. Alta bir şeyler açıktır. Grafik ayarları etkileyebilir say say bibitmez.

Tam ben yazacaktım varya iyi denk geldi..

Yani hocam başlıca sebepler bunlar..

Windows'un orjinal olup olmamasıda bir etken olabilir... AMD ekran kartı sonuçta havadan nem kapar bazen.. sadece işlemciye bağlama..

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
VtecKicked
Drop dediğin şeyin bir sürü sebebi olabilir. Yani 2 monitör kullanıyorsundur bundan olabilir. Alta bir şeyler açıktır. Grafik ayarları etkileyebilir say say bitmez.
Windows 11 Pro kullanıyorum , Microsoft'un sitesinden indirip flaşa yazdırmıştım o şekilde kurulum yaptım , arkada çalışan çok az uygulama var ama bende anlamıyorum , en düşük grafik modunda bile saçma sapan drop yiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam ben yazacaktım varya iyi denk geldi..

Yani hocam başlıca sebepler bunlar..

Windows'un orjinal olup olmamasıda bir etken olabilir... AMD ekran kartı sonuçta havadan nem kapar bazen.. sadece işlemciye bağlama..
Hocam RX580 8GB varken öyle bir şey olmuyordu , demek ki darboğaz meselesi var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,301
Üyeler
163,639
Son üye
Emin Kaymaz
Top Bottom