Yardım 5700x 3.6GHZ sorunu lütfen yardım

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar iyi günler benim şöyle bi sorunum var yaklaşık 2/3 ay önce 5700x aldım sıfır tray olarak asus tuf b450 plus gaming anakartımın bios unu cüncelleyip kullanmaya başladım görev yönetisini bi açtım 3.6 nın üzerini görmüyor hiç bir türlü ne oyunda ne render alırken bios a girdim her şeyi yaptım olmadı oc yaptım yine olmadı işlemcinin tekli çekidek skoru 7. Nesil i7 ile kapışıyor, CPU CORE ratio u hiç bir türlü değiştiremiyorum oraya auto yazsam bile lütfen yardım edin

Ekler

• IMG_3697.webp
    IMG_3697.webp
    800.8 KB · Hit: 12
Merhabalar iyi günler benim şöyle bi sorunum var yaklaşık 2/3 ay önce 5700x aldım sıfır tray olarak asus tuf b450 plus gaming anakartımın bios unu cüncelleyip kullanmaya başladım görev yönetisini bi açtım 3.6 nın üzerini görmüyor hiç bir türlü ne oyunda ne render alırken bios a girdim her şeyi yaptım olmadı oc yaptım yine olmadı işlemcinin tekli çekidek skoru 7. Nesil i7 ile kapışıyor, CPU CORE ratio u hiç bir türlü değiştiremiyorum oraya auto yazsam bile lütfen yardım edin
Cpb kapalı mı

Skor değil, test esnasında verdiğim program çok ayrıntılı olarak sıcaklık, frekans,watt değeri gibi herşeyi gösterir. Youtube da nasıl kullanılır diye videoları vardır. İncelemeni tavsiye ederim. Max. kaç ghz e çıkıyor anlarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,627
Üyeler
185,137
Son üye
Asim9
Geri