Neler Yeni

5700x3d nasıl işlemci

1905

80+ Silver
çok güzel işlemcidir fakat am5 geçmek daha mantıklı fiyatlarından dolayı ama illa geçmemekte ısrarcıysanız am4 sokette alabileceğiniz en iyi 2. işlemci. am5 geçerseniz elinizdeki parçaları satıp 7500f +am5 anakart+ram alabilirsiniz çok daha iyi olur.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Yunus Emre Uzun
Bende uzun aüre en azından AM6 çıkana kadar kalacağım için işlemci yükselttim 5700x3d kullanıyorum. Baya fark etti değişince. CS2 oynuyorum sürekli fps 2 katına çıktı. Memnunum tavsiye ederim. 2 aydır kullanıyorum.
hocam am6 yı beklemek ne kadar mantıklı bilemiyorum sonuçta ram hızları ikiye katlanıyor pci sürümü artıyor vs gibi özellikler de görmezden gelinecek özellikler olduğunu düşünmüyorum ben ha orası öyle 5700x3d götürür mü götürür bencede

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Cengiz Han
hocam am6 yı beklemek ne kadar mantıklı bilemiyorum sonuçta ram hızları ikiye katlanıyor pci sürümü artıyor vs gibi özellikler de görmezden gelinecek özellikler olduğunu düşünmüyorum ben ha orası öyle 5700x3d götürür mü götürür bencede
Her sene teknoloji kat be kat gelişiyor artık yetişemiyoruz ki. Aldığımız günün ertesi günü yeni teknoloji çıkıyor dün aldığımız eski kalıyor.
Bütçe varsa geçilir. Ben şahsen şuan için gereksiz buluyorum. Hali hazırda AM4 var en azından ekran kartını yükseltirim AM5 geçeceğime.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Yunus Emre Uzun
Her sene teknoloji kat be kat gelişiyor artık yetişemiyoruz ki. Aldığımız günün ertesi günü yeni teknoloji çıkıyor dün aldığımız eski kalıyor.
Bütçe varsa geçilir. Ben şahsen şuan için gereksiz buluyorum. Hali hazırda AM4 var en azından ekran kartını yükseltirim AM5 geçeceğime.
o da mantıklı hocam ama hani intel gibi değil sonuçta am4 ten yola çıkarak am5 in ömrünün ne kadar olacağı az çok belli gibi

Top Bottom