- Reaksiyon skoru
- 685
Aga bi ara dayımlayız bizde Transporter var yanda Caravelle, neyse yol boş saat gece 1 2 falan Eskişehirden dönüyoz ışığın orda dedik yarışak. Bizim ibre 195 gösteriyo adam fark attı la
![]()
Aga bi ara dayımlayız bizde Transporter var yanda Caravelle, neyse yol boş saat gece 1 2 falan Eskişehirden dönüyoz ışığın orda dedik yarışak. Bizim ibre 195 gösteriyo adam fark attı la
![]()
aga sen biraz daha kekoluk peşindesin, ben şekil peşindeyim sen öttürmeyi seviyon ben rahat rahat gitmeyie30 ya bizdeki arac hafif ya. egsoz var. antilag. ve warex bi ses yapıyor mahalleyi ayağa kaldırdık bea. 3.500 devirden sonra patlatıyor ortalığı
hastalık ya bu iş ne kekoluğu bea. arabaya evlat gibi bakıyorumaga sen biraz daha kekoluk peşindesin, ben şekil peşindeyim sen öttürmeyi seviyon ben rahat rahat gitmeyi![]()
egzoz patlatmak, warex falan bana göre değilhastalık ya bu iş ne kekoluğu bea. arabaya evlat gibi bakıyorum![]()
güzel ya hastalık bu iş bizimkiegzoz patlatmak, warex falan bana göre değil. Bak şöyle şeyler istiyom ben spor araba yerine,
Land Rover Range Rover Sport Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Land Rover Range Rover Sport fiyatları & araç modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
aga bunlarda güzel de, yani bana göre değil.güzel ya hastalık bu iş bizimkispor ve yarış seviyoruz bea
Bobreklerimi ve dalağımı seviyorum.Aga bi ara dayımlayız bizde Transporter var yanda Caravelle, neyse yol boş saat gece 1 2 falan Eskişehirden dönüyoz ışığın orda dedik yarışak. Bizim ibre 195 gösteriyo adam fark attı la
Post automatically merged:
yaş??
yaşın kaç laBobreklerimi ve dalağımı seviyorum.
Saka bir yana söylersem bazılarının "m0ruq BuNUn yAŞı KüÇÜk sÜreKLı YANlış YanLIş sÖylÜy0r" demesinden korkuyorum. Ki aslında o kadar da kücük değil.yaşın kaç la? 195 ile gidiyorduk cidden adam bize fark attı
![]()
13??? ya da 15?Saka bir yana söylersem bazılarının "m0ruq BuNUn yAŞı KüÇÜk sÜreKLı YANlış YanLIş sÖylÜy0r" demesinden korkuyorum. Ki aslında o kadar da kücük değil.