5700XT son driver ile performans artısı

Hep böyle driver çıkarıp sorunsuz olursa NVIDIA'nın tahtı yavaş yavaş sarsılıyor diyebiliriz. Tabi dediğim gibi sorunsuz driver çıkarıp FPS artışları baya artarsa.

La zaten ehliyetin yokmuş ben de kasko soruyorum :)
benim 1 sene var ehliyete yok ama polislerin olmadı yerde caddeleri yakıyoruz 😂 moruq daha geçen düğüne gittim sıkıntıdan bi tanıdık abinin e30 m54b30 swaplıyla ortalığı duman+yaktık 😂

harbi ya, olm köy akçaabatta bizim ev Yomrada 1.5 2 saatlik yol o yolda polis çevirmeyecek olsa direk giderdim eve de işte ehliyet yakıyor bea. 16 yaş yapsalar şu ehliyeti de iyice kazalar artsa(!)
olum ben korkmuyorum şaka bi yandan canım sıkıldı bi tane yolda. E46 Vardı gece. tamammı geçmek için yırtınıyor eni sonu bi gaza bastım 100 den 200e bastım yok oldu adam 😂 şanzımanda biraz. sertdi orjinal olduğu için. hayırlısıyla değişir. E46 6 ileri şanzıman takılcak. araca

Ben gecen ilk defa araba kullandım. Sadece park etmiş arabayı yola cikardım.

olum ben korkmuyorum şaka bi yandan canım sıkıldı bi tane yolda. E46 Vardı gece. tamammı geçmek için yırtınıyor eni sonu bi gaza bastım 100 den 200e bastım yok oldu adam 😂 şanzımanda biraz. sertdi orjinal olduğu için. hayırlısıyla değişir. E46 6 ileri şanzıman takılcak. araca
Aga bi ara dayımlayız bizde Transporter var yanda Caravelle, neyse yol boş saat gece 1 2 falan Eskişehirden dönüyoz ışığın orda dedik yarışak :D. Bizim ibre 195 gösteriyo adam fark attı la :D
Post automatically merged:

Ben gecen ilk defa araba kullandım. Sadece park etmiş arabayı yola cikardım.
yaş??

Geri