Şimdiki sepetim bu. Ne diyorsunuz daha iyi dediğiniz bir oyun var mı?
Yok almazdım zaten. Game Pass'te olan oyunları almama gibi bir huyum var.doom 2016 indirimde olsa onu al derdim
Yok ya sevmedim.Project Zomboid seversen bir bak derim.
Superliminal
Nasıl oyun güzel mi oynadın mı?Katane ZERO ben de aldım. Alınır
Katana Zero'yu bitirmiş biri olarak şunu söylemeliyim ki oyun sinirini bozabilir. Çünkü oyunda tek kurşunla direkt ölüyorsun, bölümleri geçebilmek içinde ölmeden herkesi öldürmen gerek. Onun haricinde hikayesi ve pixel art tasarımıyla hoşuma giden bir oyun.Nasıl oyun güzel mi oynadın mı?
Pixel art oyunları seviyorum aslında ilgimi çekiyor. Farkettiysen sepetime eklediğim iki oyun da pixel art. Başka pixel art oyun önerin var mı?pixel art
Oynamadıysan ve ilgini çekerse kesinlikle Terraria'ya bak derim, oyunda 200 saati devirdim. Mod desteği de bulunuyor ve modları gayet iyi, oyunun süresini bir hayli arttırıyor.Pixel art oyunları seviyorum aslında ilgimi çekiyor. Farkettiysen sepetime eklediğim iki oyun da pixel art. Başka pixel art oyun önerin var mı?
Katana Zero alınır mı sence? Hades almış biri olarak soruyorum.Oynamadıysan ve ilgini çekerse kesinlikle Terraria'ya bak derim oyunda 200 saati devirdim. Mod desteği de bulunuyor ve modları gayet iyi oyunun süresini bir hayli arttırıyor.
Coffee Talk'ı gamepass üzerinden oynamıştım ona bakabilirsin, chill bir oyun. Kendi kendine save dosyam silindi o yüzden bitiremedim ama bayağı ilerlemiştim güzel gidiyordu.
Terraria benzeri Starbound var ama gamepass'te olması lazım.
Celeste zor platform oyunu indirimlerde 10 TL altına düşüyordu sanırım.
Oyun 4 saat civarında bitiyor kesinlikle kötü bir oyun değil sadece sinir bozucu ve kısa, 15 TL'ye değebilecek bir oyun bence. Zaten çoğu oyunun fiyatı artmış durumda bu da zamlanabilir. Beğenmezsen iade edersin en kötü.Katana Zero alınır mı sence? Hades almış biri olarak soruyorum.
Diğer oyunu bilmiyorum. Katana zero'yu henüz sınavlardan dolayı deneyemedim ama daha önceden dead cells oynamıştım ve çok sevmiştim. Dead cells de zamlanınca buna yöneldim. Videoları da hoşuma gittiNasıl oyun güzel mi oynadın mı?
TP ye de konu açtım insanlar pek beğenmediğini söyledi.
Sence benim sepet mi yoksa 2 aylık Game Pass mi?