Neler Yeni

5800 TL'ye Sistem Önerisi?

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Sanırım anakartta M.2 desteği yok. @crazyreign
Mesaj otomatik birleştirildi:

@crazyreign
Hocam Biostar H410MH'da M.2 slotu var mı acaba?
Hocam senin sistemdeki ekran kartı stoğu bitti sanırım sabah sabah kötü habere uyandım alternatif site veya sistem önerin nolur var de çok kötü moralim bozuldu aylardır planlıyorum bunu . 30 unda alıcam.

geriye ihtimal olarak bu kalıyor sanırım https://www.gamegaraj.com/urun/neo-5a-1660s/

@crazyreign
bu arada bu anakartta var diyor bu sitede https://www.epey.com/anakart/biostar-h410mh.html

Birde Palit 1660 S OC versiyonu ile olabiliyor sanıırm. o da umarım bitmez stok olarak ne olur dua edin :) 30 unda sipariş vermem şart

yalnız şöyle bir gariplik var açıklayabilecek var mı acaba ? sistemde seçtiğimde sorun olmuyor ama Ekran kartını gamegaraj ın kendi sitesinde baktığım zaman " stokta yoktur " diyor.

@crazyreign
Hocam senin sistemi Palit olarak değiştirdm 1660 S GP OC olarak. (kendi sayfasında stokta yok diyor umarım patlamayız :D ) Birde bana M2 destekleyen ir anakart seçmem lazım ne önerirsin ?

Son düzenleme:

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Hocam senin sistemdeki ekran kartı stoğu bitti sanırım sabah sabah kötü habere uyandım alternatif site veya sistem önerin nolur var de çok kötü moralim bozuldu aylardır planlıyorum bunu . 30 unda alıcam.

geriye ihtimal olarak bu kalıyor sanırım https://www.gamegaraj.com/urun/neo-5a-1660s/

bu arada bu anakartta var diyor bu sitede https://www.epey.com/anakart/biostar-h410mh.html

Birde Palit 1660 S OC versiyonu ile olabiliyor sanıırm. o da umarım bitmez stok olarak ne olur dua edin :) 30 unda sipariş vermem şart

yalnız şöyle bir gariplik var açıklayabilecek var mı acaba ? sistemde seçtiğimde sorun olmuyor ama Ekran kartını gamegaraj ın kendi sitesinde baktığım zaman " stokta yoktur " diyor.

Hocam senin sistemi Palit olarak değiştirdm 1660 S GP OC olarak. (kendi sayfasında stokta yok diyor umarım patlamayız :D ) Birde bana M2 destekleyen ir anakart seçmem lazım ne önerirsin ?
Stokları eritmesinler diye sistem harici satış yapmıyorlar.
Palit almayı dene.

Stokları eritmesinler diye sistem harici satış yapmıyorlar.
Palit almayı dene.
Orda M2 desteği olarak ne öneriyorsun hocam çok tuzlu olmamak şartıyla :)

• Üzgün
Reaksiyonlar: Asag

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag

B460M-A Pro ya da B460M Pro alabilirsin ama bence alma. Zaten M.2 SSD'nin hızlarını verimli kullanacağını sanmıyorum.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Oyun için. belki arada yayın açarım (oyun yayını kendi ufak bir kanalım var tw de)
Hocam M.2 almanın pek bir mantığı yok o zaman, küçük avantajlar sadece. Bence boşuna masrafa girme ileride işlemci anakart değiştirirken geçersin M.2'ye. Ama sen bilirsin tabii, Intel anakartlar hakkında pek bilgim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim.

Hocam M.2 almanın pek bir mantığı yok o zaman, küçük avantajlar sadece. Bence boşuna masrafa girme ileride işlemci anakart değiştirirken geçersin M.2'ye. Ama sen bilirsin tabii, Intel anakartlar hakkında pek bilgim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim.
Haklısın tabi. Bende şöyle bir şey var parça pek değiştirmiyorum ben direk mevcut PC i satıp üstüne ekleyip sıfır kasa alıyorum. :) Şuanda da öyle yapıyorum mesela ondan dedim almışken alayım mı diye :) Yoksa kulaklık ihtiyacım da var aslında ama nerden baksan günümüzde gaming kulaklık 300-350 TL den aşağı değil

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Haklısın tabi. Bende şöyle bir şey var parça pek değiştirmiyorum ben direk mevcut PC i satıp üstüne ekleyip sıfır kasa alıyorum. :) Şuanda da öyle yapıyorum mesela ondan dedim almışken alayım mı diye :) Yoksa kulaklık ihtiyacım da var aslında ama nerden baksan günümüzde gaming kulaklık 300-350 TL den aşağı değil
Ben yerinde olsam hiç masrafa girmezdim attığım gibi alırdım. Sen bilirsin tabii.

Ben yerinde olsam hiç masrafa girmezdim attığım gibi alırdım. Sen bilirsin tabii.
Yani şöyle söylemem lazım eğer 350 tl gibi bir rakam artacak ise bana M2 almadığımda gerek yok almam giderim onun yerine 500 gb normal ssd alırım tabi. Tavsiyen var mı o konuda hocam ?

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Yani şöyle söylemem lazım eğer 350 TL gibi bir rakam artacak ise bana M2 almadığımda gerek yok almam giderim onun yerine 500 gb normal ssd alırım tabi. Tavsiyen var mı o konuda hocam ?
Belki daha bile fazla artabilir hocam.
Bence o parayı ekipmanlara sakla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,755
Üyeler
163,546
Son üye
alper7
Top Bottom