işlemci odaklı oyunlarda 5800x3d , diğer tüm konularda 14600k daha iyi.Merhaba arkadaşlar Sizce hangi işlemci daha güçlü sadece merak ettiğimden soruyorum 2K oyunculukta Yorumlar için teşekkür ederim bu arada
14600K nın dengi 9700X yaklaşık olarak. Cache odaklı bazı oyunlarda belki 3D olduğu için 5800X geçer ama normalde güç olarak arada uçurum var. 5800x3d genelde 7500F dengi olarak görülüyor.Merhaba arkadaşlar Sizce hangi işlemci daha güçlü sadece merak ettiğimden soruyorum 2K oyunculukta Yorumlar için teşekkür ederim bu arada
dd4 sebebi ile en güncel fiyat performans işlemcisi 14600k gibi duruyor oyüzden merak ettim. Bazı müşterilerimde 64gb ddr4 5000 mhz CL19 ramler mevcut bunları satıp ddr5 geçmek istemiyorlar mecburen öneride bulunmam gerektiğinde 5700x3d yada 5800x3d kullanan kişilere bu işlemciyi önerebilirim diye düşündüm Bazı test videoları izledim 2k da ciddi performans farkı var gibi duruyor ama bizzat forumdaki arkadaşlardan onay almak istedim tecrübe ettiğim bir işlemci değil mahçup olmak istemem. Gönül isterki AM5 tavsiye etmek tabii ki ancak müşterilerim DDR4 te kalmakta ısrarcı malesef bende sonuçta çalışanım müşteri memnuniyeti tamamen.Mantıksız iki tercih olur bu devirde o ikisi.