ChristianSerratos
80+ Silver
Güç kaynağı Corsair RM850E ise cok iyi fiyat ama taksit yok
Evt :SGüç kaynağı Corsair RM850E mi beyler
baktım düzelttim çok iyi fiyat taksit olmadığı için almayacağımEvt :S
kartınız ne, sonradan taksit yapan kartlar vardı hala yapıyorlarsabaktım düzelttim çok iyi fiyat taksit olmadığı için almayacağım
Ben düştüm tuzağa işbankası bakalım taksit varmı ya hakkkartınız ne, sonradan taksit yapan kartlar vardı hala yapıyorlarsa
@firsatgamingx siz de bakın istersenizkartınız ne, sonradan taksit yapan kartlar vardı hala yapıyorlarsa
3 taksite vade 300 küsürü geçiyor + 150tl sevkiyat parası da komikkartınız ne, sonradan taksit yapan kartlar vardı hala yapıyorlarsa
hayır onu demiyorum, sitelerde (trendyol, n11 vs dahil) taksit düştü zaten,3 taksite vade 300 küsürü geçiyor + 150tl sevkiyat parası da komik
hocam sen 420mm'yi nereye takmayı düşünüyordun bu aradaBen düştüm tuzağa işbankası bakalım taksit varmı ya hakk
Aktif kampanya var mı bilmiyorum çok nadir peşin fiyatına taksit kodu geliyorhayır onu demiyorum, sitelerde (trendyol, n11 vs dahil) taksit düştü zaten,
benim dediğim karttan tek çekim alıyosunuz sonra aylık belli bir limitle ücretsiz 3/6 ay taksit yapabiliyorsunuz
Ürünü aldım kasayı elden çıkaracağım elimdeki kasa psu ve sıvı soğutmayı satacağım. DeepCool Morpheus yada lancool 3 kasaya geçeceğim yolum çok uzun. Uzun zamandır yeni nesil psu geçmek istiyordum bakalım umarım elimde patlamaz kasahocam sen 420mm'yi nereye takmayı düşünüyordun bu arada
ne fark var bu yeni nesil psu larda atx3.0 pci-e5.0 zamazingosu ne oluyorÜrünü aldım kasayı elden çıkaracağım elimdeki kasa psu ve sıvı soğutmayı satacağım. DeepCool Morpheus yada lancool 3 kasaya geçeceğim yolum çok uzun. Uzun zamandır yeni nesil psu geçmek istiyordum bakalım umarım elimde patlamaz kasa
Ürünü aldım kasayı elden çıkaracağım elimdeki kasa psu ve sıvı soğutmayı satacağım. DeepCool Morpheus yada lancool 3 kasaya geçeceğim yolum çok uzun. Uzun zamandır yeni nesil psu geçmek istiyordum bakalım umarım elimde patlamaz kasa