Neler Yeni

5899TL Donanım Arşivi El Capitan İnceledim!

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
https://www.akakce.com/ekran-karti/...h-oc-192-bit-gddr6-6-gb-fiyati,643878871.html vatanda indirimde
daha iyi bir sistem topladım. :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ahmet Taha Ural
ramlar 3200 cl 16 olabilirmiş. Birçok kişi oc yapmayı bilmiyor yada kendine güvenemiyor. Alacak birçok insan cl19 olarak kullanmak zorunda kalacak.
İnceleme yaptın da video üzerinden bir inceleme olmuş. Sistemi alıp kurup inceleme yapabilsen daha doğru olmaz mıydı ?
Bu arada emeğin için teşekkür ederim.
Aynen elimden geldiğince parçalardan bahsettim. Alan arkadaşlarda aldıktan sonra daha detaylı inceleyebilirler. Teşekkürler güzel yorumların için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar ben ekran kartını msı rtx 2060 yapmak istiyorum fakat seçeneklerde yok ne yapmalıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar ben ekran kartını msı rtx 2060 yapmak istiyorum fakat seçeneklerde yok ne yapmalıyım?
Eğer alternatiflerde yoksa değişmez ama siz yinede Incehesapla konuşmayı deneyebilirsiniz.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,579
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
https://www.akakce.com/ekran-karti/...h-oc-192-bit-gddr6-6-gb-fiyati,643878871.html vatanda indirimde
Daha iyi olan kısmı neresi peki?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Kasa hem kötü bir de ekran kartı ısınan seri.Ayrıca fare ve soğutucu da var.Senin artın anakart.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,579
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Arkadaş forumda her şeye muhalefet olmak adına yine ilginç işlere girmiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
emir mehmet demir
Sadece marka corsair onun haricinde koruma vs ne belli değil yani ben bulamadım anakart konusunda B450 ama en giriş modellerden yani soğutması çok iyi olmasa bile en azından VRM yapısı turbo frekanslarda 3600'e rahat yeten bir model olsaydı mesela B450M pro4 oldukça iyi olurdu bence hiç olmadı b450m a pro max ama onun da soğutması yok. :D
Tutturmuşlar corsair içindeki güç kaynağının sertifikası sahte knka .Bence çokta iyi bir fiyat performans değil bugün bulamadım dün ben vatanda aynı paraya msi parçalar ile topluyordum.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
Daha iyi olan kısmı neresi peki?
PSU olarak corsair PSU'nun korumalarını keşfetmiş değilim ama FSP AHBC zaten daha iyi bence 12V kanalı 540W ama tabi eski sayılır neyse anakart olarak B450 A pro max yani B450M S2H'den hem VRM hem de soğutma vb her konuda çok üst bir kart kasa olarak corsair kasa hakkında çok bir bilgim yok doğrusu fakat bu dark kasa da sorun çıkarmaz F/P bir kasa denebilir tabi para olsa 250 TL daha koyar XPG yapardım ve RAM konusunda 3200 mhz CL 16, 3600 mhz cl19'dan iyi sayılır sadece RAM frekansına bakıp gecikme süresine bakmayan konularda ama hangileri olduğunu hatırlamıyorum neyse RAM konusunda da iyi sayılır ve SSD konusunda bence samsung alınmayacaksa sandisk daha iyi ama tek sorun ekran kartının stokta olmaması.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
Tutturmuşlar corsair içindeki güç kaynağının sertifikası sahte knka .Bence çokta iyi bir fiyat performans değil bugün bulamadım dün ben vatanda aynı paraya MSI parçalar ile topluyordum.
Corsair PSU'nun sertifikası sahte demedim korumaları neler onu bulabilmiş değilim.

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Anakarttan kısılmış ama. :D önceki sistem daha iyidi bari ama burada anakartta kısılması pek iyi olmadı kasa konusunda corsair PSU'nun korumalarının ne olduğunu keşfetebilmiş değilim hayla. :d
Önceki sistemde anakart neydi marka model

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,579
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hâlâ daha iyi olacak tarafını göremiyorum ben.

Top Bottom