•Tyrell Wellick•
80+ Bronze
Belli olmaz zamanında çok dilim yandıhepsiburada yapmaz öyle
Belli olmaz zamanında çok dilim yandıhepsiburada yapmaz öyle
Gelince yazarmısın deneyip
59 tl büyük para değil beklerizBelli olmaz zamanında çok dilim yandı
Neden öyle dediniz ki hocamsıkıntılı bir ürün gibi gözüküyor alana hayırlı olsun
İnşallah öğlene kadar sürer karta para atmam lazımBen aldım diye herkesinki iptal olur şimdi...
benim ilk klavyem bu gerçek mekanik yanında 2 tane yedek switch 1 tane de tuş çıkarma aparatı geliyor rainbow bir klavye ve sesi çok güzel bence alınır ses seviyorsanız almayın 210 TL ydi aldığımdaSelamlar, MF Product 0120 adlı blue switch bir klavye hepsiburada'da 59 TL'ye satılıyor. Normalde 250-300 TL gibi bir fiyata sahipti ama nedense hepsiburada ve morhipo üzerinde çok daha ucuza satılıyor. Belki gerçek olmayabilir siparişler iptal edilebilir bilemiyorum şansını denemek isteyenler satın alabilir, ben de aldım.
Klavye linki;
Morhipo üzerinde de mevcut;
Anneler Günü Hediyeleri Modelleri ve Fiyatları | Boyner
Anneler Günü Hediyeleri modelleri size özel indirimli fiyatlarla Boyner'de! Kampanyalı Anneler Günü Hediyeleri markalarını inceleyin ve online olarak hemen satın alın!www.morhipo.comMF Product Strike 0120 Blue Switch Kablolu Rgb Gaming Gerçek Mekanik Klavye Siyah
MF Product Strike 0120 Blue Switch Kablolu Rgb Gaming Mekanik Klavye Siyah ürünü için aradığın avantajlı en uygun fiyatı ve dikkat çeken özellikleri Monofiyat tan satın al!www.monofiyat.com
YAPIŞTIRSipariş iptal olursa sıkıntı değil de mekanik olmayan klavye gönderilerse iade etmeye uğraşamam o yüzden denemiyorum bile