Excator23cm
80+ Gold
EvetTrust hakkında konuşuyorum, siz Trust sipariş ettiniz mi ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
EvetTrust hakkında konuşuyorum, siz Trust sipariş ettiniz mi ki?
inş iptal olmaz bu bari yaa güzel çünkü en az 150 ye okutursunEvet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıfırı 160 tl ben anca 80 90 a satılır diye düşünüyorum çünkü piyasada bir süri kişi 2. Elden satmaya çalışacak.inş iptal olmaz bu bari yaa güzel çünkü en az 150 ye okutursun
Sıfırı zaten o kadarinş iptal olmaz bu bari yaa güzel çünkü en az 150 ye okutursun
olsun ya 15tl ye aldık ya bu da iyidirSıfırı zaten o kadar
Trust Azor GXT838 Kablolu Oyuncu Klavye Mouse Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust Azor GXT838 Kablolu Oyuncu Klavye Mouse Seti fiyatlarını Akakçe ile takip et! Trust Azor GXT838 Kablolu Oyuncu Klavye Mouse Seti özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Hocam gelirse satmayı düşünür müsünüz?
10 Tane aldım inşallah iptal olmazolsun ya 15tl ye aldık ya bu da iyidir
Knk sende ne yaptın ya bir tane aldım bende letgoya girdim bir kişi ilan açmış bile 140tl den10 Tane aldım inşallah iptal olmaz
Trustlar iptal arkadaşlar geçmiş olsunolsun ya 15tl ye aldık ya bu da iyidir
Zaman aşımını bekliyor olabilirler. Boşuna beklemeyin.hazırlanıyor yazanlar gönderilir umarım yoksa neyi bekletiyorlar iptal için?
Bence gönderilir çünkü göndermez ise büyük ceza yerZaman aşımını bekliyor olabilirler. Boşuna beklemeyin.
Yiyeceği ceza kurtaracağı paranın yanında azBence gönderilir çünkü göndermez ise büyük ceza yer
şu ana kadar neden hala iptal etmedilerBence gönderilir çünkü göndermez ise büyük ceza yer