Zaman aşımını bekliyor dedi biri bilmiyorum.şu ana kadar neden hala iptal etmediler
onun en azından hemen iptal olmuş biz kaç günden beri bekliyoruz hala bi cevap yok hazırlanıyor aşamasındaTrustlar iptal arkadaşlar geçmiş olsun
Bir ceza olacagini sanmiyorum. En fazla puanini dusurur hepsiburada. Zaten elinde kalmayan urunu nasil gondersin?Bence gönderilir çünkü göndermez ise büyük ceza yer
O kadar stok girmeseymiş. Elinde olmasa girer mi?Bir ceza olacagini sanmiyorum. En fazla puanini dusurur hepsiburada. Zaten elinde kalmayan urunu nasil gondersin?
Göndermedikleri ürün başına 25 lira gibi bir ceza ödüyorlar.Bir ceza olacagini sanmiyorum. En fazla puanini dusurur hepsiburada. Zaten elinde kalmayan urunu nasil gondersin?
Trustlar iptal arkadaşlar geçmiş olsun
Yaptiklari hatalardan bir tanesi daha iste. Bir ekran goruntusunde monofiyat stok kalmadigini soylemisti.O kadar stok girmeseymiş. Elinde olmasa girer mi?
Satici misiniz? Ben boyle bir sey goremedim internette.Göndermedikleri ürün başına 25 lira gibi bir ceza ödüyorlar.
bazılarına gönderdiklerine göre klavyenin onlara gelişi 60+25 yani 85 tlden düşük olmalı gelişi pahalı olsa göndermezlerdi çünküGöndermedikleri ürün başına 25 lira gibi bir ceza ödeeer
Bankastre abi sende james yok muHem bu ürün hem de diğer 15TL'lik set daha iptal olmadı aktif.
Süreci takipteyim .
Her ay değişiyor elimdeki klavyeler.Bankastre abi sende james yok mu
Bende henüz iptal olmadı 10 tane almıştımTrustlar iptal arkadaşlar geçmiş olsun