Yani en az +300 satıldı bakalım neler olacak merak ediyorum60 liraya mekanik klavye. Ben sırf meraktan aldım. Acaba gelecek mi diye bence pişman olursun. 60 liraya artık neredeyse mousepad alınmıyor.
+100 daha geldi stoğa.
Yani en az +300 satıldı bakalım neler olacak merak ediyorum60 liraya mekanik klavye. Ben sırf meraktan aldım. Acaba gelecek mi diye bence pişman olursun. 60 liraya artık neredeyse mousepad alınmıyor.
İptal olacak durumu geçti. Hazırlanıyor diyor. İptal olacak olsa işleme alındı kısmında bekler. Ben ne gelecek diye merak ediyorum. Umarım mebran filan gönderip de yalış göndermişiz iade alalım demezler. Hepsiburadada değişim yok çünkü. İade alıyor yenisini sipariş veriyorsun.
gelir mi diyorsunİptal olacak durumu geçti. Hazırlanıyor diyor. İptal olacak olsa işleme alındı kısmında bekler. Ben ne gelecek diye merak ediyorum. Umarım mebran filan gönderip de yalış göndermişiz iade alalım demezler. Hepsiburadada değişim yok çünkü. İade alıyor yenisini sipariş veriyorsun.
Bende gelir diyorum çünkü hazırlanıyor siparşin onaylandığı anlamına geliyor normalde, fakat bu da pek normal bi durum değil bakalım göreceğiz.gelir mi diyorsun
Alıntıyı görüntüle
GTX 1650 s almıştım 2900 e kargo aşamasında iptal ettiler.Bende gelir diyorum çünkü hazırlanıyor siparşin onaylandığı anlamına geliyor normalde, fakat bu da pek normal bi durum değil bakalım göreceğiz.
Nerden almıştınız?GTX 1650 s almıştım 2900 e kargo aşamasında iptal ettiler.
Gelmesine gelir de ne gelir görücez.gelir mi diyorsun
Alıntıyı görüntüle
gittigidiyorNerden almıştınız?
Hepsiburada arkamızda durur açarken video çekelim. Ben çekeceğim sizde çekin.Gelmesine gelir de ne gelir görücez.
Pardon farklı modelmişAn itibari ile ürün fiyatı 229 TL Olarak güncellendi.