kötü demedim daha iyi bir şeyler toplayabilirdiniz bir iki hafta daha bekleyip aceleye gelmiş biraz sankissd ve rami gaming gecesinden almıştım bayagı ucuza geldiler kötüler mi?
stok varda biz mi toplamıyoruz ?
ssd nin rakibi olabilecek a2000 var oda 120 TL fark var ram ise bu fiyatlarda çok değişeceni sanmıyorum.kötü demedim daha iyi bir şeyler toplayabilirdiniz bir iki hafta daha bekleyip aceleye gelmiş biraz sanki
bizim yorumlarımıza ihtiyacınız yok hocam o zaman hayırlısı olsunssd nin rakibi olabilecek a2000 var oda 120 TL fark var ram ise bu fiyatlarda çok değişeceni sanmıyorum.
psunun mükemmel olmadıgını bende biliyorum ama beni götürecek düzeyde youtube a yazarsanız kasanın mesh olması falan gayet güzel özellikleri var ve 800TL ye aldım daha iyisi bulunamazdı.Kasa ve PSU değişirse güzel sistem. MB311L, Elite V3 ile geliyordu.
öyle demedim ucuz oldugu için almıştım dedim ve neden kötü olduklarını söylemiyorsunuz düzenli bir yorumunuz yok aceleylede alakası yok bunları bilgili bir tanıdıgım var o önerdi ve herkese sorarak almıştım..bizim yorumlarımıza ihtiyacınız yok hocam o zaman hayırlısı olsun
Balistix tercih edin.ram : apacer panther CL16 3200MHz 16GB (8x2)
Daha iyi bir PSU ile gelen kasa bulunurdu.psunun mükemmel olmadıgını bende biliyorum ama beni götürecek düzeyde youtube a yazarsanız kasanın mesh olması falan gayet güzel özellikleri var ve 800TL ye aldım daha iyisi bulunamazdı.
cogu parca gaming gecesinden tercih ettim işlemci falan başka siteden ve önerdiğiniz ram 750TL civarı yapıyor ben apaceri 500 e falan almıştım hangi özellikleri kötü belirtirseniz sevinirimBalistix tercih edin.
Bir de tahminimce bu İncehesap'ın toplanmış sistemi.
630 TL yapıyor.cogu parca gaming gecesinden tercih ettim işlemci falan başka siteden ve önerdiğiniz ram 750TL civarı yapıyor ben apaceri 500 e falan almıştım hangi özellikleri kötü belirtirseniz sevinirim
Balistix'i çok kolay şekilde O.C yapıp 2666 MHZ CL14 yapabilirsiniz.cogu parca gaming gecesinden tercih ettim işlemci falan başka siteden ve önerdiğiniz ram 750TL civarı yapıyor ben apaceri 500 e falan almıştım hangi özellikleri kötü belirtirseniz sevinirim
önerdiğiniz kasa mesh değil ve cogu yerde önerilmiyor ve attıgınız yeri okursanız rx570 den fazla sistemlere önermem diyor benimkide rx570 düzeyinde bir sistemDaha iyi bir PSU ile gelen kasa bulunurdu.
Örnek:
Corsair 550 W Carbide SPEC-DELTA RGB CC-9020121-EU Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair 550 W Carbide SPEC-DELTA RGB CC-9020121-EU Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Corsair 550 W Carbide SPEC-DELTA RGB CC-9020121-EU Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Rehber - Cooler Master Elite V3 alınır mı?
Kendisi ucuz fiyatından dolayı veya hazır sistemlerde olmasından dolayı genellikle tercih ediliyor. Bugün kendisinin incelemesini buldum. Öğrendiğim bilgileri sizin ile paylaşmak isterim :) Grup düzenlemesi bulunmakta. PSU çapraz yükte pek iyi değil. Önemli mi bilmiyorum ama 3.3V için olan...forum.donanimarsivi.comRehber - Corsair VS 2018 alınır mı?
6 adet koruması var. Güzel bir sayı. 12V'dan ortalama 30-40W civarı kayıp var. Kapasitörler fiyatına göre gayet iyi sayılır, 2. seviye kaliteli kapasitörler var. Topoloji olarak en kötü topoloji olan grup düzenleme ve Double Forward bulunmakta. Voltaj regülasyonu iyi sayılır ama 3.3V...forum.donanimarsivi.com
önerdiğiniz kasa mesh değil ve cogu yerde önerilmiyor ve attıgınız yeri okursanız rx570 den fazla sistemlere önermem diyor benimkide rx570 düzeyinde bir sistem
Daha iyi bir PSU ile gelen kasa bulunurdu.
oc yapmayacagım için bu rami tercih ettim630 TL yapıyor.
Kargo dahil.Crucial Ballistix 8 GB 3000 MHz DDR4 BL8G30C15U4B-Kutusuz Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Crucial Ballistix 8 GB 3000 MHz DDR4 BL8G30C15U4B-Kutusuz Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Balistix'i çok kolay şekilde O.C yapıp 2666 MHZ CL14 yapabilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla daha da düşüyordu CL değeri.
300-350 civarı bir psu önerir misinz? gerçi önereceğinizin hepsi elite v3 düzeyinde olacak ama yinede dinlemek isterm.