kabasaqal34
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
hocam hesap yeni ama ben yeni üye değilimHesabı da yeni açmışsın ilk mesajda ipte öneri

Son düzenleme:
hocam hesap yeni ama ben yeni üye değilimHesabı da yeni açmışsın ilk mesajda ipte öneri
Hesabı da yeni açmışsın ilk mesajda ipte öneriyorsun
![]()
En İyi İP TV Sitesi ve Uygulamaları
Neyi anlatıyorsun daha 19 unda almıÅsın siteyi. Siteyi 3-5 günde halletmiÅsin çıkmıÅsın peÅine reklam lazım eeee nereden olur derken araÅtırdın ettin zıp ne hikmetse siteye hemen bir üyelik peÅine akabinde hemen reklam tabi biraz kabarık 3-4 gündür yeni açtım gel demek yerine...forum.donanimhaber.com
Aynı muhabbeti bu eleman burada da yapmaya başlamış baksana üye olmuş olduğu gibi de satari satari hahahah laaaannn HASİKOME!
Nasrettin hocanın vardır ya hani daha az önce çıktın bana yüzme mi öğretiyorsun lafı
Bu yılın mart ayından beri IPTVBOXPRO kullanıyorum gram sıkıntı yok dert yok gelmişsin reklam yapıyorsun. İftira ağır günahtır. Oradakiyle aynı kişi bea hehehehe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
En İyi İP TV Sitesi ve Uygulamaları | DonanımHaber Forum » Sayfa 66
Arkadaşlar en iyi İPTV Sitesi ( Satın alınacak, Güvenilir ) ve uygulamaları hangileri? PC için. NOT: Satıcılar değil, kullanıcı ve bilgi sahibi olanla - Sayfa 66forum.donanimhaber.com
Aynı elemanı ifşa etmişlerAçmış siteyi dün gelmiş bugün 3-5 yıldır kullanıyorum reklamı hahaha aman ha para aldı kaçtı çoook olanlar arasında kötü kokuyor hehehe
hocam iptvbox iyi mi?![]()
En İyi İP TV Sitesi ve Uygulamaları
Neyi anlatıyorsun daha 19 unda almıÅsın siteyi. Siteyi 3-5 günde halletmiÅsin çıkmıÅsın peÅine reklam lazım eeee nereden olur derken araÅtırdın ettin zıp ne hikmetse siteye hemen bir üyelik peÅine akabinde hemen reklam tabi biraz kabarık 3-4 gündür yeni açtım gel demek yerine...forum.donanimhaber.com
Aynı muhabbeti bu eleman burada da yapmaya başlamış baksana üye olmuş olduğu gibi de satari satari hahahah laaaannn HASİKOME!
Nasrettin hocanın vardır ya hani daha az önce çıktın bana yüzme mi öğretiyorsun lafı
Bu yılın mart ayından beri IPTVBOXPRO kullanıyorum gram sıkıntı yok dert yok gelmişsin reklam yapıyorsun. İftira ağır günahtır. Oradakiyle aynı kişi bea hehehehe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
En İyi İP TV Sitesi ve Uygulamaları | DonanımHaber Forum » Sayfa 66
Arkadaşlar en iyi İPTV Sitesi ( Satın alınacak, Güvenilir ) ve uygulamaları hangileri? PC için. NOT: Satıcılar değil, kullanıcı ve bilgi sahibi olanla - Sayfa 66forum.donanimhaber.com
Aynı elemanı ifşa etmişlerAçmış siteyi dün gelmiş bugün 3-5 yıldır kullanıyorum reklamı hahaha aman ha para aldı kaçtı çoook olanlar arasında kötü kokuyor hehehe
Katılım28 Temmuz 2024Tek gerçek iptv Satari İPTV 2 yıldır kullanıyorum tek sorun yasamadım. Yani ufak tefek maclarda kasma olmadı degıl ama 5dk bılemedınız 10 dk ıcınde sorunlar cozuldu. iptvbox pro bıle kullandım adamlar ılgılenmıyor. satana kadar sadece. paranızla rezıl olmayın. satari iptv den test yayını alıp deneyin ona gore karar verın.
Ne aldınız? Hicbirsey almadiysaniz atayım 5g yi hocam.Arkadaşlar merhaba 5g iptv satın almak istiyorum galiba telegram grubu varmış nereden ulaşabilirim?
Kardeşim rica etsem bana da 5g linki atar mısın?Ne aldınız? Hicbirsey almadiysaniz atayım 5g yi hocam.
Hocam banada atar mısın 5g yiNe aldınız? Hicbirsey almadiysaniz atayım 5g yi hocam.
Hocam bi zahmet varsa link atar misiniz?Ne aldınız? Hicbirsey almadiysaniz atayım 5g yi hocam.