majeste121
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Merhabalar bulunduğum yerde altyapı yok şuan 5g redbox ya da magnet düşünüyorum hangisi daha verimli olur PC ye bağlayıp lol bf oynamayi düşünüyorum
Magnet al sınırsız olur en azından ama online oyunu unut hiçbiri düzgün oynatmaz uzun süre kullandım bunları.Merhabalar bulunduğum yerde altyapı yok şuan 5g redbox ya da magnet düşünüyorum hangisi daha verimli olur PC ye bağlayıp lol bf oynamayi düşünüyorum
magnet sınırsız sabit hız veriyo 300 gb yeter diye düşünüyorum şuan mobil baglıyorum pc ye sabit 39 40 ms veriyoMagnet al sınırsız olur en azından ama online oyunu unut hiçbiri düzgün oynatmaz uzun süre kullandım bunları.
ya şuan turk telekom mobil kabloyla pc baglıyorum 39 40 ms veriyo loldeKullandığın operatör vodafone ise cep telefonundan speedtest yap şimdiki gece ve yarın gündüz karşılaştır pingin nasıl değerlendir çünkü bu mobil internet çekim gücü ve operatörün kapasitesiyle alakalı
sınırsız fazla pahalı birde hız kısıtlaması var sanırsamMobil verin gibi olur sadece sınırsızı.
Evde tek olmayacaksan yetmez dünyanın en berbat internetini (redbox sınırsız) yıllarca kullandım HD videolarda donuyordu o derece berbattı ona rağmen aylık kullanım 400-600GB arasıydı.magnet sınırsız sabit hız veriyo 300 gb yeter diye düşünüyorum şuan mobil baglıyorum pc ye sabit 39 40 ms veriyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya şuan turk telekom mobil kabloyla pc baglıyorum 39 40 ms veriyo lolde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sınırsız fazla pahalı birde hız kısıtlaması var sanırsam
Tüm operatörler berbat ki...Evde tek olmayacaksan yetmez dünyanın en berbat internetini (redbox sınırsız) yıllarca kullandım HD videolarda donuyordu o derece berbattı ona rağmen aylık kullanım 400-600GB arasıydı.
Ya şuan başka seçenek yok gibi airfiber olmadı şuan 5g diye cikariyolar ama bilmiyorum nasıl olur mobilde dayanmıyorEvde tek olmayacaksan yetmez dünyanın en berbat internetini (redbox sınırsız) yıllarca kullandım HD videolarda donuyordu o derece berbattı ona rağmen aylık kullanım 400-600GB arasıydı.
Malesef öyle ya şunların eline düşmek çok kötü bir şey merkezin dibindeyiz nerdeyse altyapi yokTüm operatörler berbat ki...