Geçen ihalesi oldu onun reklamı bir kaç yüz yıl sonra belki kullanırsın oda sadece merkez de boş işler boş reklamlarNe anlama geliyor bu dostlar kullanabiliyormuyuz şuan 5g
AkfkwlxlaöfksöcGeçen ihalesi oldu onun reklamı bir kaç yüz yıl sonra belki kullanırsın oda sadece merkez de boş işler boş reklamlar
5g bahane tüketiciye geçirmek şahane özeti bu daha 4.5g 4g çekmiyor 5G geçtik diyip aynı hıza belki daha kötüsüne dünya para ödeteceklerNe anlama geliyor bu dostlar kullanabiliyormuyuz şuan 5g
1 Nisan'da açma sebepleride şaka gibi hızları olması olacakReklam var, yer misiniz? diyorlar. 1 nisan da genel kullanıma açılana kadar kafa ütüleyecekler.

Benim hiç bir zaman mobil internet sorunum olmadı, nerelerde çekmiyor bu internet ya da şebeke anlamıyorum. Halbuki bir yığın şehir gezerim, tüm operatörleri de kullanırım ama bana denk gelmiyor demek ki. Ülkemiz kapsama haritasında da dolu dolu gözüküyor zaten her yer.1 Nisan'da açma sebepleride şaka gibi hızları olması olacak
1 nisan şakası yaptık size diye göndermede bulunuyorlar
Daha çoğu yerde telefon bile çekmiyor ne 3 4 5g si
Tamam senin olmasın devamBenim hiç bir zaman mobil internet sorunum olmadı, nerelerde çekmiyor bu internet ya da şebeke anlamıyorum. Halbuki bir yığın şehir gezerim, tüm operatörleri de kullanırım ama bana denk gelmiyor demek ki. Ülkemiz kapsama haritasında da dolu dolu gözüküyor zaten her yer.
https://www.nperf.com/en/map/TR/-/-/signal?ll=39.029696892211625&lg=35.240000000000016&zoom=6