Yardım 5GYE HAZIRIZ NE ANLAMA GELİYOR?

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,140
Ne anlama geliyor bu dostlar kullanabiliyormuyuz şuan 5g

Ekler

• IMG_5727.webp
    IMG_5727.webp
    83.5 KB · Hit: 113
Ne anlama geliyor bu dostlar kullanabiliyormuyuz şuan 5g
5g bahane tüketiciye geçirmek şahane özeti bu daha 4.5g 4g çekmiyor 5G geçtik diyip aynı hıza belki daha kötüsüne dünya para ödetecekler

Marmara bölgesinde 5G kurulumu yapılınca bölge bölge kullanıma geçilecek. Normal kullanıcı için pek bir fark olmaz, fatura dışında

Reklam var, yer misiniz? diyorlar. 1 nisan da genel kullanıma açılana kadar kafa ütüleyecekler.

Reklam var, yer misiniz? diyorlar. 1 nisan da genel kullanıma açılana kadar kafa ütüleyecekler.
1 Nisan'da açma sebepleride şaka gibi hızları olması olacak

1 nisan şakası yaptık size diye göndermede bulunuyorlar :)

Daha çoğu yerde telefon bile çekmiyor ne 3 4 5g si

1 Nisan'da açma sebepleride şaka gibi hızları olması olacak

1 nisan şakası yaptık size diye göndermede bulunuyorlar :)

Daha çoğu yerde telefon bile çekmiyor ne 3 4 5g si
Benim hiç bir zaman mobil internet sorunum olmadı, nerelerde çekmiyor bu internet ya da şebeke anlamıyorum. Halbuki bir yığın şehir gezerim, tüm operatörleri de kullanırım ama bana denk gelmiyor demek ki. Ülkemiz kapsama haritasında da dolu dolu gözüküyor zaten her yer.

https://www.nperf.com/en/map/TR/-/-/signal?ll=39.029696892211625&lg=35.240000000000016&zoom=6

Hakikaten şaka gibi bi ülkedeyiz.. Ankara Yenimahalle merkezin neredeyse tamamında hiçbir operatörden verim alınamıyor ve bu durum 10 yıldan fazla süredir var.. 5G ye geçmeden mevcut hizmetin iyileştirilmesi elzem bence.. Dünya faturaları ödüyoruz ama iletişime gelince hizmetin adı var kendisi yok....Kısacası tribünlere oynayan ülke olmaya devam....

Geri