GİGABYTE RTX 3060 EKRAN KARTIM İ5 12400F İŞLEMCİM VAR SİZCE BUNLARDAN HANGİSİ ALINIR ACİL YARDIM
Son düzenleme:
FİYATI NASIL KNKA SENCE İYİ MİKullanıyorum AŞIRI memnunum
güzel kaliteli bişey olsun 10 bine kadar düşünüyorum knka büyük ekran istiyorum çok da büyük değil amaBütçeni söyle ve inç kaç lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben Kartal da iTopya OUTLET olarak 3000TL ye almıştım 165HZ olanını.FİYATI NASIL KNKA SENCE İYİ Mİ
güzel kaliteli bişey olsun 10 bine kadar düşünüyorum knka büyük ekran istiyorum çok da büyük değil ama
bu kasa özellikleri 2k kaldırır mı knkaİleride sistem güncellemesi düsünmüyorsan 2k monitör problem oluşturabilir
5 6 bin knka kaliteli bişey olsun istiyorumDostum 4k'lık monitör de var 11k'lık da, bence önce bi bütçene karar ver. Ayrıca 3060 ekran kartına 1080p monitör iyi gider, 2k pek iyi olmaz.
Fullhd alın o sisteme hocam. Bu olabilir, ihtiyaç duyarsanız yanına hoparlör alırsınız.bu kasa özellikleri 2k kaldırır mı knka
5 6 bin knka kaliteli bişey olsun istiyorum
bu marka iyi midir ? hiç bilmiyorumFullhd alın o sisteme hocam. Bu olabilir, ihtiyaç duyarsanız yanına hoparlör alırsınız.
İyidir hocam biraz araştırırsanız görürsünüz zaten.bu marka iyi midir ? hiç bilmiyorum