123kral14
80+ Silver
oyun için 144hz veya üstü aklımda olan
yamuk ekranlı olursa daha iyi olur merak ediyorum
Yamuk (curved) ekranlı monitörler oyun için tavsiye edilmiyor. Size yakın zamanda sistem ile birlikte alacağım monitörün linkini bırakayım. Üstelik indirimde ve araştırıp almıştım, özellikleri de fiyatına göre gayet güzel.oyun için 144hz veya üstü aklımda olan
Yazım yanlışı oldu düzelteyim. Henüz almadım alacağım inşallah.Yamuk (curved) ekranlı monitörler oyun için tavsiye edilmiyor. Size yakın zamanda sistem ile birlikte alacağım monitörün linkini bırakayım. Üstelik indirimde ve araştırıp almıştım, özellikleri de fiyatına göre gayet güzel.
ViewSonic VX2428 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Premium HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ViewSonic VX2428 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Premium HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VX2428 ITOPYA'dawww.itopya.com
kanka bu çok çekici geliyor ya attığın da güzel olabilir ama fazla sade gibi geldiYamuk (curved) ekranlı monitörler oyun için tavsiye edilmiyor. Size yakın zamanda sistem ile birlikte alacağım monitörün linkini bırakayım. Üstelik indirimde ve araştırıp almıştım, özellikleri de fiyatına göre gayet güzel.
ViewSonic VX2428 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Premium HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ViewSonic VX2428 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Premium HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VX2428 ITOPYA'dawww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
Yazım yanlışı oldu düzelteyim. Henüz almadım alacağım inşallah.
kankam tamamdır 10 dakika daha dursun konu alacağım yoksa bunuhttps://www.hepsiburada.com/lenovo-...k-p-HBCV000063FP3X?url_src=and-product-detail
knk bu fiyata böyle bir monitörü kaçırma derim
pc bazı oyunlarda 240 hz yi geçmeyebilir sıkıntı olur muhttps://www.hepsiburada.com/lenovo-...k-p-HBCV000063FP3X?url_src=and-product-detail
knk bu fiyata böyle bir monitörü kaçırma derim
yok yani sıkıntı olmazkankam tamamdır 10 dakika daha dursun konu alacağım yoksa bunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
pc bazı oyunlarda 240 hz yi geçmeyebilir sıkıntı olur mu
27 inç ekranı 2k almanı şiddetle tavsiye ederim. Yoksa bir manası kalmazkanka bu çok çekici geliyor ya attığın da güzel olabilir ama fazla sade gibi geldi
Hayırlı olsunşunu aldım 100tl de kupon gelmişti 4900 e geldi
hayırlı olsun güzel günlerde kullanınsaol kankam g27f var bende kardeşime aldım bakalım