5k Mouse önerisi Lazım Acil

ERTKS

80+
Reaksiyon skoru
1
Atk x1v2 / Atk sky ghost / Lamzu Maya X arasında kaldım uzun bie araştırma sonucu. X1v2 1000tl daha ucuz. Üçününde sensör vs her şeyi aynı. Sky ghostta delikli olması uzun kullanımda sıkıntı yaratabilir diye düşündürüyor. Siz hangisini önerirsiniz? Eğer maya x ile atk x1v2 aynıysa her açıdan onu alacağım sanırım. Bilgilendirebilie misiniz?

Ekler

• IMG_1088.webp
    IMG_1088.webp
    67 KB · Hit: 17
  • IMG_1087.webp
    IMG_1087.webp
    126.2 KB · Hit: 18
  • IMG_1051.webp
    IMG_1051.webp
    71.9 KB · Hit: 15
atk blazing sky ghost

Atk x1v2 / Atk sky ghost / Lamzu Maya X arasında kaldım uzun bie araştırma sonucu. X1v2 1000tl daha ucuz. Üçününde sensör vs her şeyi aynı. Sky ghostta delikli olması uzun kullanımda sıkıntı yaratabilir diye düşündürüyor. Siz hangisini önerirsiniz? Eğer maya x ile atk x1v2 aynıysa her açıdan onu alacağım sanırım. Bilgilendirebilie misiniz?
atk x1 v2 ultimate kırmızı olanı bende var memnunum da ama biraz büyük bunu bilerek al. wraith w1 de var daha aktif onu kullanıyorum daha memnunum sana da öneririm

atk x1 v2 ultimate kırmızı olanı bende var memnunum da ama biraz büyük bunu bilerek al. wraith w1 de var daha aktif onu kullanıyorum daha memnunum sana da öneririm
wraith w1 daha mı iyi hiç görmedim

wraith w1 daha mı iyi hiç görmedim
şöyle özellik bakımından pek farkları yok. benim daha memnun olma sebebim boyut farkı. ha bide ekranlı dongle ı var içi çok rahat açılıyo 2 batarya geliyo büyük ve küçük istediğini takabilirsin farklı skatezler geliyo gibi gibi artıları var. daha da hafif.

ATK X1 V2 Ultimate en mantıklısı veya Lamzu Maya X'te olabilir ama onda biraz markaya para veriyorsunuz.

banada öyle geldi ama wraith w1 nasıl acaba
Bu bahsettiğim 2 mouse W1 den iyi ama kutu içeriği falan açısından W1 alınabilir ekstra dock u falan kullanacaksanız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,554
Üyeler
190,930
Son üye
efe saisho
Geri