Neler Yeni

5K ya Hazır Sistem önerisi csgo valorant tarzı oyunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Çağlar
Arkadaşlar konumu başlıkta belirttiği gibi 5kyı aşmayacak şekilde bir sistem önerir misiniz? csgo valorant tarzı oyunlarda 250 üstü yüksek fps veren malum ülkenin şartları bu fiyata bile adam akıllı sistem toplayamıyoruz şimdiden teşekkür ederim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
uğur
kardeşim yıl sonuna kadar böyle devam edecek sistem toplıyım dedim 6000tl tuttu paranın değeri kalmadı
1612908453127.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşim yıl sonuna kadar böyle devam edecek sistem toplıyım dedim 6000tl tuttu paranın değeri kalmadı
Alıntıyı görüntüle
kesinlikle öyle insan bu paraları verirken içi acıyor asgari ücretle geçinen ailelerin özellikle böyle paralar vermesi çok zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçen hafta 4.1k olan sistem bu hafta 4.5k olmuş
hangi sistem kanka o atarmısın

salatalık turşusu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Aybar Adlığ
2020 ocak ayında 4.9k'ya rtx 2060-3500x-16gb ramli sistem kurduğumu hatırlıyorum da rezalet bozuldu her şey.

cesi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Erdem
durum gerçekten çok sıkıntılı,2-3 ay öncesine kadar altına bastık yükselir diye,düştü hayatımızı kararttı. o zamanlar 7k ya 2080li sistem toplarken şimdi 1660 lı sistemi zor topluyoruz o paraya. düşer mi çıkar mı hiç belli değil. ben de 1 ayı geçti hergün araştırıyorum bi setup almak için ama işin içinden çıkılmıyor.

şimdi aynı sistem 6kdan aşağı çıkmaz şaka gibi cidden bu paralar bu sistemlere anlamıyorum cidden
6k'ya o sistemi bulursan ne olur link at :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Çağlar
durum gerçekten çok sıkıntılı,2-3 ay öncesine kadar altına bastık yükselir diye,düştü hayatımızı kararttı. o zamanlar 7k ya 2080li sistem toplarken şimdi 1660 lı sistemi zor topluyoruz o paraya. düşer mi çıkar mı hiç belli değil. ben de 1 ayı geçti hergün araştırıyorum bi setup almak için ama işin içinden çıkılmıyor.

umarım bulurum atarım ahahahah

kesinlikle cidden altında zarar edenlerden biri de benim almaz olaydım ekran kartı yatırımı yapsaydım bu miningciler sömürdü her yeri

cesi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Erdem
ben hesapladım zeytinyağı depolasam 5-6 civarında net karım vardı sadasda

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
Bu sistem nasıl ?

İşlemci: İ5 10400F
Anakart: Biostar H410MH DDR4
Ekran Kartı: İnno3D GTX 1650 Super (4 GB)
RAM: Crucial Ballistix 8 GB 3000 MHz
SSD: PATRIOT BURST 2.5" 240GB

(Kasa ve PSU da Fiyata Dahil)
(Ekran kartı şuan stoklarda yok)

Toplam: 4900 TL

Top Bottom