- Konu Sahibi Konu Sahibi
bu sistemi de görmüştüm ancak hakkında fazla para falan yazmış insanlar. ne kadar doğru bilmiyorum. teşekkür ederim öneri için hocamKasayı thermaltake yaparak alınabilir olduğunu düşünüyorum benimde bütçem 20k ve bu bilgisayarı almayı düşünüyorum.Ben rtx ekran kartlarını daha çok sevdiğim için böyle bir karar verdim elbette bu fiyata daha iyileri vardır ama bir bak istersen.ALI BICIM-IVJ/ INTEL Core i3 12100F/ASUS GeForce RTX 4060 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
ALI BICIM-IVJ/ INTEL Core i3 12100F/ASUS GeForce RTX 4060 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haklısınız bi bakıma hocam. Hani tereddütte kaldığım marka da intel yani :d ipe sapa gelmeyen bir marka da değil. 19 binlik sistem yerine bu sistem üzerinden dediğin gibi işlemci+anakart+ssd düzenlemesi ile f/p olarak kendime iyi bir kasa çıkartabilirim.hocam ısınma olayını bilemem ama ekran kartı 3060'a taş çıkarıyor bu fiyata + olarak intel driver updateleriyle ekran kartınıda iyiden iyiye güçlendiriyor bence bir şans verilmesi lazım çünkü bu fiyatlara 6600 bile zor bulunuyor