Neler Yeni

Öneri 5kya bilgisayar mühendisliği için bilgisayar önerisi

Arkadaşlar max 5kya bilgisayar mühendisliği için laptop arıyorum iki tane buldum linkleri bırakıyorum.
Not: Bilgisayarlar sadece oyun oynamak için değildir. Oyun bilgisayarı önermezseniz sevinirim.

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Arkadaşlar max 5kya bilgisayar mühendisliği için laptop arıyorum iki tane buldum linkleri bırakıyorum.
Not: Bilgisayarlar sadece oyun oynamak için değildir. Oyun bilgisayarı önermezseniz sevinirim.

ekran kartsız laptoplar önermem ama laptop fiyatlarıda aşırı pahalı umarım bulabilirsin istediğin gibi.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Monster'ın Huma serisine göz atmanı öneririm. Oyun bilgisayarı değiller.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartsız laptoplar önermem ama laptop fiyatlarıda aşırı pahalı umarım bulabilirsin istediğin gibi.
Zaten harici ekran kartına çok ihtiyacım yok r7 3700u nun içindeki vega 10 beni idare eder diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monster'ın Huma serisine göz atmanı öneririm. Oyun bilgisayarı değiller.
Monster marka almak istemiyorum ya sadece linux ya da dual boot kullanmayı düşünüyorum monsterların anakartı linuxu desteklemiyormuş.

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Zaten harici ekran kartına çok ihtiyacım yok r7 3700u nun içindeki vega 10 beni idare eder diye düşünüyorum.

Monster marka almak istemiyorum ya sadece linux ya da dual boot kullanmayı düşünüyorum monsterların anakartı linuxu desteklemiyormuş.
ekran kartını zorlayacak program kullanmayacaksan tabii ki doğru karar hangiside rahat ediyorsan onu alman mantıklı

Birde buna bak istersen.

Son düzenleme:

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Bu zamanda bişey alınmaz diyeceğim ama fiyatların düşeceği ne malum?
5k ya bunlar alınabilir.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
ekran kartını zorlayacak program kullanmayacaksan tabii ki doğru karar hangiside rahat ediyorsan onu alman mantıklı

Birde buna bak istersen.
bunun içindeki apu çok kötü vega 10 = mx250 zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,839
Üyeler
166,281
Son üye
orduluuuuu
Top Bottom