- Konu Sahibi Konu Sahibi
Oğuz hocam şuan ki piyasa ile ben kampanyalı bulduğum için aldım,E bu ucuz değil ki 200TL üstüne XT modeli düşüyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Armorun nesi iyi
Soğutucu blogu ve 3 fanli olması cezbetti
Oğuz hocam şuan ki piyasa ile ben kampanyalı bulduğum için aldım,E bu ucuz değil ki 200TL üstüne XT modeli düşüyordu
Armorun nesi iyi
Armor eski model broDaha ucuz da Armor mu daha iyi?
gıgabyte kartlar ısınıyor o yuzden tercıh etmem helekı amd ıseE bu ucuz değil ki 200TL üstüne XT modeli düşüyordu
Armorun nesi iyi
isterse 7 fanlı olsun diğer kartlarda ısınmıyor ki zaten. ısınsalar anlarım bu daha mantıklı derim ama ısınmayan modeller daha ucuzken "bu daha az ısınır 3 fanlı" diye daha fazla para vermezdim.Neden pahalı dediğinizi sorabilir miyim,
Emsal kartlar XFX shappire pulse asrock 5. 4k 6k bandında gezmiyor mu en uygunu 5.3k forumda duyurusu olmuştu
Bir çok konuda sizden destek aldım fikirlerinize yorumlarınıza saygı duyuyorum, 3 fanli olması ve
Güncel piyasa fiyatlarına istinaden cezbetti beni,Modelden dolayı fena değil ama ucuz da değil.Bunu diyeyim.
Ama hem üç fanlı hemde bi marka sonuçta. İyi değil mi ki bu fiyat ?6099'a pahalı zaten.
RX6600XT 6300 tl'ye düşmüştü.Ama hem üç fanlı hemde bi marka sonuçta. İyi değil mi ki bu fiyat ?
Markası neRX6600XT 6300 TL'ye düşmüştü.
3 fanlı bazı Gigabyte kartlar 2 fanlı modellerden daha sıcak çalışıyor, umarım bu model onlardan biri değildirAma hem üç fanlı hemde bi marka sonuçta. İyi değil mi ki bu fiyat ?
Bu inceleme hikaye o zaman3 fanlı bazı Gigabyte kartlar 2 fanlı modellerden daha sıcak çalışıyor, umarım bu model onlardan biri değildir
XFX e hiç ısınamadım Eren, acaba uzun kullanımda ne gibi durumlar ortaya çıkıyor. Olunlu veya olumsuz. Kimileri diyor ısınma problemi vs ıvır zıvır. Birde bunun diğer tüm 6600XT markaları ile karşılaştırması varmı? Isı ve performans karşılaştırması tablolu ve detaulı olarakXFX SWFT.