soullessword
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
6K ile 10K arasında bir telefon almak istiyorum, sıfır ve hafızası 64 GB veya üstü olan bildiğiniz telefonlar varsa önerebilir misiniz?
Günlük kullanım için düşünüyorum, fakat bu telefondan daha iyi olan bir model var mı bu fiyat bandında? 1-2 bin TL daha bütçe artırabilirim.Günlük kullanım içinse https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a16-android-telefonlar-xc-60005201-b8848-t308
Oyun içinse sizi bu bütçedeki telefonlar üzer
Ustam, kendim için değil annem için alıyorum. O da sıfır bir telefon olmasını istiyor.sıfır düzgün bişey alamazsınız
Bütçe biraz daha artarsa Samsung A25 alabilirsinizGünlük kullanım için düşünüyorum, fakat bu telefondan daha iyi olan bir model var mı bu fiyat bandında? 1-2 bin TL daha bütçe artırabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ustam, kendim için değil annem için alıyorum. O da sıfır bir telefon olmasını istiyor.
Bu bütçede başka adam akıllı telefon mu var söyleyin de biz de bilelim.Abi lütfen giriş seviye Samsung önermeyin ya. 1 yıl sonra donma garanti. Giriş seviyesi cihaz MTK veya varsa SD işlemcili olsun
Nothing Phone'un fiyatı 13.000 TL, hem zaten oyun oynamayacak birisini Samsung A25 rahatlıkla götürür.Note 12 pro 5g veya nothing phone 1 önerilebilir
Herkesin kendi tercihi yani. Burada herkes görüşünü belirtebilir. Arkadaş bütçeyi zorlarım demiş. Zorlama şansı varsa nothing phone 1 öneririm neden.Nothing Phone'un fiyatı 13.000 TL, hem zaten oyun oynamayacak birisini Samsung A25 rahatlıkla götürür.
Samsung A25'in giriş seviyesi olduğunu nereden çıkardınız?Herkesin kendi tercihi yani. Burada herkes görüşünü belirtebilir. Arkadaş bütçeyi zorlarım demiş. Zorlama şansı varsa nothing phone 1 öneririm neden.
![]()
Nothing Phone (1) (128 GB)
Nothing Phone (1) detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Abi giriyorsun buraya. Adamlar yorumlarını yapmış. Ben değil aslınd onlar öneriyor. Bu bütçeden SD 778+ bir işlemciden söz ediyoruz. Abartısız bir anne babayı 4-5 yıl götürür. 3.-4 yıl kasmadan çalışır
Alıntıyı görüntülebuyur Samsung
Bana bir tane 1 yıllık Samsung telefon getirin giriş seviyesi. Kasmıyor olsun