Neler Yeni

6-10K Arası telefon önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut
6K ile 10K arasında bir telefon almak istiyorum, sıfır ve hafızası 64 GB veya üstü olan bildiğiniz telefonlar varsa önerebilir misiniz?

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
sıfır düzgün bişey alamazsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Günlük kullanım içinse https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a16-android-telefonlar-xc-60005201-b8848-t308
Oyun içinse sizi bu bütçedeki telefonlar üzer
Günlük kullanım için düşünüyorum, fakat bu telefondan daha iyi olan bir model var mı bu fiyat bandında? 1-2 bin TL daha bütçe artırabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıfır düzgün bişey alamazsınız
Ustam, kendim için değil annem için alıyorum. O da sıfır bir telefon olmasını istiyor.

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Buğra Aykaç
Günlük kullanım için düşünüyorum, fakat bu telefondan daha iyi olan bir model var mı bu fiyat bandında? 1-2 bin TL daha bütçe artırabilirim.

Ustam, kendim için değil annem için alıyorum. O da sıfır bir telefon olmasını istiyor.
Bütçe biraz daha artarsa Samsung A25 alabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Sistem toplama
Abi lütfen giriş seviye Samsung önermeyin ya. 1 yıl sonra donma garanti. Giriş seviyesi cihaz MTK veya varsa SD işlemcili olsun

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Buğra Aykaç
Abi lütfen giriş seviye Samsung önermeyin ya. 1 yıl sonra donma garanti. Giriş seviyesi cihaz MTK veya varsa SD işlemcili olsun
Bu bütçede başka adam akıllı telefon mu var söyleyin de biz de bilelim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Sistem toplama
Note 12 pro 5g veya nothing phone 1 önerilebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Sistem toplama
Nothing Phone'un fiyatı 13.000 TL, hem zaten oyun oynamayacak birisini Samsung A25 rahatlıkla götürür.
Herkesin kendi tercihi yani. Burada herkes görüşünü belirtebilir. Arkadaş bütçeyi zorlarım demiş. Zorlama şansı varsa nothing phone 1 öneririm neden.

Abi giriyorsun buraya. Adamlar yorumlarını yapmış. Ben değil aslınd onlar öneriyor. Bu bütçeden SD 778+ bir işlemciden söz ediyoruz. Abartısız bir anne babayı 4-5 yıl götürür. 3.-4 yıl kasmadan çalışır

1000051331.jpg
buyur Samsung

Bana bir tane 1 yıllık Samsung telefon getirin giriş seviyesi. Kasmıyor olsun

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Buğra Aykaç
Herkesin kendi tercihi yani. Burada herkes görüşünü belirtebilir. Arkadaş bütçeyi zorlarım demiş. Zorlama şansı varsa nothing phone 1 öneririm neden.

Abi giriyorsun buraya. Adamlar yorumlarını yapmış. Ben değil aslınd onlar öneriyor. Bu bütçeden SD 778+ bir işlemciden söz ediyoruz. Abartısız bir anne babayı 4-5 yıl götürür. 3.-4 yıl kasmadan çalışır

Alıntıyı görüntülebuyur Samsung

Bana bir tane 1 yıllık Samsung telefon getirin giriş seviyesi. Kasmıyor olsun
Samsung A25'in giriş seviyesi olduğunu nereden çıkardınız?
The Samsung Exynos 1280 is a midrange system on a chip (SoC) for smartphones and tablets. https://www.notebookcheck.net/Samsung-Exynos-1280-Processor-Benchmarks-and-Specs.623721.0.html
Burada bile orta segment işlemci olduğu yazıyor ayrıca Helio G99 da öyle.

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
VeV
1- 9k 128gb
2- 256gb 10k
3- 256gb 10,5k
4- 256gb 8,5k

Ben olsam oppo a60 alırım 256 gb 2024 yılında çıkmış bir model (bunların hepsi 2024 çıkışlı) daha güncelleme almaya epey devam eder. Ben 5 yıldır oppo a74 kullanıyorum güncelleme almaya devam ediyor. işlemci ram kamera falan hespi okey bir model. Tabi teknloji tanrılarına kurban da verin bazen abuk sabuk arızalar çıkabiliyor nadiren şansa ama benim hiç başıma gelmedi :) umarım sizin de gelmez.

Top Bottom