F.A. Idoll
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 3
Bana ileride sorun yaratır mı?
R5 3500X mi? R3 3100 mü?
Sorum bu şekilde.
R5 3500X mi? R3 3100 mü?
Sorum bu şekilde.
Olusturmaz merak etmeMesela yeni nesil için gelecekte ki oyunlar için herhangi bir sorun oluşturmaz mı darboğaz veya 6/6 olmasından ötürü Fps kaybı?
Ryzen 3 3100 çok saçma 2600 neye göreR3 3100 tercih etmenizi öneririm,
Hatta imkanınız varsa R5 2600 alın.
tabikide sorun olmaz yıllarca kullanabileceğin işlemcilerdenMesela yeni nesil için gelecekte ki oyunlar için herhangi bir sorun oluşturmaz mı darboğaz veya 6/6 olmasından ötürü Fps kaybı?
Render da sadece süre etki eder başka şekilde sıkıntı yaratmaz 1.30 saat bekleyen 2 saat beklerOyunlarda sorun olmaz fakat render da farkedersin
2600 iyice tırt bir işlemci.R3 3100 tercih etmenizi öneririm,
Hatta imkanınız varsa R5 2600 alın.
onun yerine daha f/p olarak 3100 mantıklıdır2600 iyice tırt bir işlemci.
6/12 olmasının 6/6 olmasından önemi nedir?Sıkıntı oluşturmaz dostum.
O senin renderda sürene etki eder şuan oyunlar yablis bilmiyorsam tekli çekirdek performansina bakiyordu senin oyunun için sorun olusturmaz merak rtme ama render alacaksan süreni etkileyebilir6/12 olmasının 6/6 olmasından önemi nedir?
Yani kimse 6/6 önermiyor diye duydum ve bir youtube da bir videoda 2 - 4 - 6 - 8 - 12 olarak oyun testi yapılıyordu ve 8 - 12 aralarında en çok FPS alan oluyordu?
Render nedir biraz açarmısın, pek bilgi sahibi değilim bu konularda.O senin renderda sürene etki eder şuan oyunlar yablis bilmiyorsam tekli çekirdek performansina bakiyordu senin oyunun için sorun olusturmaz merak rtme ama render alacaksan süreni etkileyebilir
6 12 süreden tasarruf eder bütçe yoksa 3500 x al geç6/12 olmasının 6/6 olmasından önemi nedir?
Yani kimse 6/6 önermiyor diye duydum ve bir youtube da bir videoda 2 - 4 - 6 - 8 - 12 olarak oyun testi yapılıyordu ve 8 - 12 aralarında en çok FPS alan oluyordu?
Alakası yok render video editleme gibi konularda yavaş kalır oyun konusunda 3600 ve 3500x baş başaRender nedir biraz açarmısın, pek bilgi sahibi değilim bu konularda.
Oyun oynarken yavaşlamama falan mı sebep olur işlemci etrafı çizerken?
Objeler falan mı yüklenmez yada zamanında?
Sen herhangi bir videoyu falan editliyormuaun veya 3dsmax falan kullaniyormusun ? Eğer kullanmiyorsan o kadar 9nemli değil senin içinRender nedir biraz açarmısın, pek bilgi sahibi değilim bu konularda.
Oyun oynarken yavaşlamama falan mı sebep olur işlemci etrafı çizerken?
Objeler falan mı yüklenmez yada zamanında?
Hayır oyun için sadece.Sen herhangi bir videoyu falan editliyormuaun veya 3dsmax falan kullaniyormusun ? Eğer kullanmiyorsan o kadar 9nemli değil senin için