JellyBuM
80+
Babam için alıyorum, sadece internete vs girecek arada film video izler tamamen gündelik kullanım amaçlı bu fiyata daha iyisi yok sanırım.
bence de bu daha iyi olur.birazdaha bütçe artabilirse 5500u model işlemcili laptop alınması çok daha iyi olur
Amazon'da 6 ay vade farksız taksit kampanyası var başka siteden bakamıyorum o yüzden.bence de bu daha iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha iyisi vardır belki ama örnek olması için bunun gibi bir şey alınabilir.
![]()
HP 255 G8 7N4W6AA Ryzen 5 5500U 8GB 256GB 15.6" Dos Notebook
HP 255 G8 7N4W6AA Ryzen 5 5500U 8GB 256GB 15.6" Dos Notebook fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Amazon'da 6 ay vade farksız taksit kampanyası var başka siteden bakamıyorum o yüzden.
Hocam babanızın yaşı varsa bence bunu alabilirsiniz fiyatı bayağı düşmüş dediğiniz işleri yapar genç değilse pek beklentisi de olmazBabam için alıyorum, sadece internete vs girecek arada film video izler tamamen gündelik kullanım amaçlı bu fiyata daha iyisi yok sanırım.
55 yaşında, işini yeterince göreceğini düşünüyorum, sadece video film izler internetten haber okur bu tarz işler.Hocam babanızın yaşı varsa bence bunu alabilirsiniz fiyatı bayağı düşmüş dediğiniz işleri yapar genç değilse pek beklentisi de olmaz