Neler Yeni

Yardım 6-7bin ₺ Tablet Bilgisayar Önerisi

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,071
Merhabalar sevgili dostlar,
6-7bin ₺ bandında sadece LoL oynayabileceğim ve daha çok youtube üzerinden video ve film/dizi izleme sitelerinden film/dizi izleyebileceğim ve max çizim yapabileceğim bir tablet bilgisayar arıyorum.
Bu tür bir ürünü ilk defa alacağım için hiç bilgim yok.
Bu fiyat bandında veya 7-8bin ₺ ye alabileceğimin en iyisi ne olabilir?

NOT: Temiz olmak kaydıyla 2. el üründe satın alabilirim...

Tablet Bilgisayar derken Windows işletim sistemli tabletten bahsediyorsunuz değilmi?

Tablet bilgisayardan kastınz tam olarak nedir? eğer windows işletim sistemil olan bir tablet bekliyorsanız bu bütçelere hem lol oynatsın falan zannetmiyorum.

Tablet Bilgisayar derken Windows işletim sistemli tabletten bahsediyorsunuz değilmi?
Aynen hocam bilmiyorum belki öyle bir şey bile yoktur ama varsa öneri verebilir misiniz?
Post automatically merged:

Tablet bilgisayardan kastınz tam olarak nedir? eğer windows işletim sistemil olan bir tablet bekliyorsanız bu bütçelere hem lol oynatsın falan zannetmiyorum.
Windows işletim sistemli aynen hocam... Daha araştırmaya başlamadım ama istediğim şey tablet gibi taşınabilir olsun ve çizim işlemlerimi (profesyonel olmayacak şekilde), video ve film/dizi izleyebileceğim ve de en düşük ayarlarda 60fps dahi olsa Lol oynayabileceğim bir şey arıyorum (sadece günde max 1-2 aram maçı atmak için)

Aynen hocam bilmiyorum belki öyle bir şey bile yoktur ama varsa öneri verebilir misiniz?

Windows işletim sistemli aynen hocam... Daha araştırmaya başlamadım ama istediğim şey tablet gibi taşınabilir olsun ve çizim işlemlerimi (profesyonel olmayacak şekilde), video ve film/dizi izleyebileceğim ve de en düşük ayarlarda 60fps dahi olsa Lol oynayabileceğim bir şey arıyorum (sadece günde max 1-2 aram maçı atmak için)
Sıfır sadece şu var.

2. el bakabilirim. İsteklerinizi karşılamaz.
Hocam 2. El de alırım fakat temiz olması şartıyla.
Ayrıca önerdiğiniz cihaz isteklerimi karşilayamacaksa normal tablet alıp çizim yapabileceğim ve ekran kalitesinin yuksek (IPS + hz yenileme orani yüksek olan ve çizim için kalem desteği olan) bir tablet önerebilir misiniz?

Ayrıca önerdiğiniz cihaz isteklerimi karşilayamacaksa normal tablet alıp çizim yapabileceğim ve ekran kalitesinin yuksek (IPS + hz yenileme orani yüksek olan ve çizim için kalem desteği olan) bir tablet önerebilir misiniz?
Bu bütçede 90Hz bile bulamazsınız Windows tablet istiyorsanız. Android isterseniz 90Hz Tab A9+ var.

En mantıklı şu var. Pentium Gold işlemciden pek bir şey beklemeyin.

Bütçe artarsa Acer aspire 3 var.
Acer aspire 3 Windows tablet değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,457
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk