Nasıl bir monitör istersiniz? Nasıl bir kullanım senaryonuz var? Renkler, dizi, film vb. sizin için ne kadar önemli?6 7 k bütçem var oyuncu monitörü arıyorum yardım eder misiniz
asus tuf gaming vg249q3a asusun bu modeline baktım iyi gibi alınır mı siz ne önerirsiniz
Benim için önemli olan oyun diğer seçenekler fazla önemli değilNasıl bir monitör istersiniz? Nasıl bir kullanım senaryonuz var? Renkler, dizi, film vb. sizin için ne kadar önemli?
Hangi oyunlar?Benim için önemli olan oyun diğer seçenekler fazla önemli değil
Valo cs lol gta çoğunlukla fps tarzıHangi oyunlar?
Attığınız monitörden kullandım anakartınızda Display Port girişiniz yoksa HDMI ile monitörden sadece 120 HZ faydalanabilirsiniz ve bazı oyunlarda belirli ekran ayarlarında ghosting sorunuyla karşılaştığım oluyordu. Ek olarak size tavsiyem 24 inç almayın monitör bir yerden sonra çok küçük gelmeye başlıyor bu durumda tekrar değiştirmek istersiniz ve bütçenizi zorlamış olursunuz.6 7 k bütçem var oyuncu monitörü arıyorum yardım eder misiniz
asus tuf gaming vg249q3a asusun bu modeline baktım iyi gibi alınır mı siz ne önerirsiniz
Samsung eğitim indirimi ile 6 bin TL'e Samsung Odyssey G4 240 hz alabilirsin.Valo cs lol gta çoğunlukla fps tarzı
Yukarda önerdiğim G4 sizin için en mantıklı seçenek.asus tuf gaming vg249q3a , AOC 24G2ZE ,
MSI G244F E2 , MSI MAG 244F , MSİ MAG 256F biraz araştırma yaptım bir kaç tane daha monitör buldum sizce nasıl siz ne önerirsiniz
Hocam ilk defa görüp duyuyorum bu monitörü kullandınız mı siz nasılYukarda önerdiğim G4 sizin için en mantıklı seçenek.
Profesyonel inceleme:Hocam ilk defa görüp duyuyorum bu monitörü kullandınız mı siz nasıl