6 7k civarı uzun boy için koltuk önerisi

Reaksiyon skoru
5
arkadaşlar merhabalar boyum 187 günlük 8-10 aaat civarı pc başındayım postürü diri tutacak rahat bi oyuncu koltuğu varmı ofis koltuklarına baktım hem boy açısından hemde sağlamlık açısından fiyatları abartı gibi geldi önerilerinizi bekliyorum

arkadaşlar merhabalar boyum 187 günlük 8-10 aaat civarı pc başındayım postürü diri tutacak rahat bi oyuncu koltuğu varmı ofis koltuklarına baktım hem boy açısından hemde sağlamlık açısından fiyatları abartı gibi geldi önerilerinizi bekliyorum
ben nisandan beri hawk fab kullanıyorum çok fazla kötü yorum vardı ona rağmen aldım ve çok memnunum
kaza yaptım iki buçuk ay oldu kuyruk sokumum kırık en uzun süre ayağa kalkmadan oturabildiğim yer fab koltuğum onun dışında sürekli kalkıp yürümem gerekiyor

Hawk kullanıyorum 186 boy var 100 kiloyum gayet rahat

hocam teşekkürler cevaplarınız için peki koltuk indirimleri için kasım beklenirmi kasımda indirimler olurmu amazon vs. yoksa beklemek mantıksızmı

Bende de hawk fab var eğer kediniz varsa tavisye etmiyorum fakat onun haricinde her açıdan mükemmel bir koltuk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam teşekkürler cevaplarınız için peki koltuk indirimleri için kasım beklenirmi kasımda indirimler olurmu amazon vs. yoksa beklemek mantıksızmı
Dün gaming gecesinde indirimdeydi 6700'e düşmüştü daha fazla indirime gireceğini sanmıyorum isterseniz önümüzde ki gaming gecesini bekleyip alabilirsiniz, zaten genelde indirime koyuyorlar hawk fab'ı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,287
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri