işlemci konusundaki beklentiniz nedir bu fiyat bandındaki üründenDostlar selam, laptopum arızalandı garantideyken kullanmak için 6-7k bandında ikinci el laptop önerir misiniz?
İşlemcisi en önemli kriterim. Şimdiden teşekkürler.
Zaten bu paraya laptopta sadece işlemci olur.İşlemcisi en önemli kriterim.
N serisi olmamasıişlemci konusundaki beklentiniz nedir bu fiyat bandındaki üründen
Hocam ryzen 5 ya da 7 nesil veya intel 11. nesil laptoplar bulunuyor. Yardım etmeyecekseniz konuyu kirletmeyin.Zaten bu paraya laptopta sadece işlemci olur.
İşlemcileri çok vasat oluyor hocaö chromda bile kasıyor bazen r5 5500u- 7320u ya da i5 1135g3 tarzı işlemcili öneri arıyorum tek beklentim 2-3 uygulama açınca kasmaması aslındadostum zaten idarelik bir ürün aradıgını yazmışın. dolap uygulamasında güzel laptoplar oluyor 2/3 bine alırsın.
o paraya onda gibi markaların sadece internette gezmelik laptopları var, başka bulamazsın sıfır.İşlemcileri çok vasat oluyor hocaö chromda bile kasıyor bazen r5 5500u- 7320u ya da i5 1135g3 tarzı işlemcili öneri arıyorum tek beklentim 2-3 uygulama açınca kasmaması aslında
Sıfır aramıyorum zaten hocam ikinci el diye belirttim. R5 5500u işlemci gibi cihazlar mevcut.o paraya onda gibi markaların sadece internette gezmelik laptopları var, başka bulamazsın sıfır.
Alıntıyı görüntüle
bunun gibi win tablet yani.
internetin altını üstüne getirdim bu fiyata 11. nesil intel sorunsuz laptop bulamadım. Link varsa atarsan sevinirim. Bu paraya yeni n serisi ya da eski 7. ve 6. nesil intel'ler var. Eğer bu fiyata 11. nesil laptop bulabildiysen temizinden, sen almıyorsan ben alırım link atarsan.Hocam ryzen 5 ya da 7 nesil veya intel 11. nesil laptoplar bulunuyor.
Sıfır değil ama ikinci el (param güvende ile, kuponda veriyor şuan) 7.5 civarına sorunsuz garantili var, pazarlıkla bütçeme uydururum da alıcaksan atamam ben arıyoruminternetin altını üstüne getirdim bu fiyata 11. nesil intel sorunsuz laptop bulamadım. Link varsa atarsan sevinirim. Bu paraya yeni n serisi ya da eski 7. ve 6. nesil intel'ler var. Eğer bu fiyata 11. nesil laptop bulabildiysen temizinden, sen almıyorsan ben alırım link atarsan.