Neler Yeni

Yardım 6,8 Upload kaç p yayın yapılır?

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Dostum. Bence sen biraz araştırmalısın. Hangi kalitede yayın açarsan o kalitede yayın verebiliyorsun sadece. Yanlış bilgi verme lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece sohbet kısmının en altına inip bunu kendi gözlerinle de görebilirsin. Dalga geçerek yazman ayrı ironik
Dalga geçmiyorum olanı söylüyorum arkadaş açsın bakalım oluyor mu olmuyor mu?
Demek istediğimi belki yanlış anladın. Sen kaç bitrate verirsen kalite o kadar değişir fakat demek istediğim izleyenlerin kalitede 720p 480p gibi seçenekleri olmuyor. Bu da partnerlik almak veya anlık ortalama izleyicinin 10-15 arası olmasıyla alakalı bir durum. Bizzat kendim twitchle mail attığımda buna benzer şekilde cevap verdiler. Mail 1 sene önce olduğu için durmuyor tabi ki ama sonuç bu.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
sadece bu arkadaşın yayını açın. Sözüm bu kadar.

Demek istediğimi belki yanlış anladın. Sen kaç bitrate verirsen kalite o kadar değişir fakat demek istediğim izleyenlerin kalitede 720p 480p gibi seçenekleri olmuyor. Bu da partnerlik almak veya anlık ortalama izleyicinin 10-15 arası olmasıyla alakalı bir durum. Bizzat kendim twitchle mail attığımda buna benzer şekilde cevap verdiler. Mail 1 sene önce olduğu için durmuyor tabi ki ama sonuç bu.
Hocam. Yayını vereceğiniz kaliteyi siz kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Partner veya iştirak (kota dolu değilse) olmadığınızda sadece bu ayarda yayın verebiliyorsunuz seçenek olmuyor. 1080p diye bir sabit ayar yok.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
sadece bu arkadaşın yayını açın. Sözüm bu kadar.
bak bunda da seçenek yok 1080p değil evet ama kalite ayarlanmıyor kısmen doğru yazdım
Ayrıca yazdığına da kısmen katılıyorum.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
bak bunda da seçenek yok 1080p değil evet ama kalite ayarlanmıyor kısmen doğru yazdım
1080p verebiliyorsun sadece diyorsun. Haksız olduğunu kabullenmek zor olmamalıydı ama sen bilirsin.

Ayrıca yazdığına da kısmen katılıyorum.
kısmenlik bi durum yok hocam olay tamamen böyle.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
1080p verebiliyorsun sadece diyorsun. Haksız olduğunu kabullenmek zor olmamalıydı ama sen bilirsin.
bende öyleydi evet bu arkadaşta sadece 768 p verebiliyor 480 720p gibi seçenekleri yok. Bunu anlatmaya çalışıyorum aslında
Kısaca kalite seçeneklerini izleyiciler seçemiyor örneğin 1080p yayın açıyorsun kaliteyi ayarlayıp daha sonra izleyicinin internet gücü buna yetmiyor ama kaliteyi düşürüp ayarlayamıyor bunu söylemeye çalışıyorum

kısmenlik bi durum yok hocam olay tamamen böyle.
değil işte açıklamasını yaptım sende eksik biliyorsun

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Teşekkürler arkadaşlar tartışmaya fln gerek yok. Fikirleriniz için teşekkürler.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
bende öyleydi evet bu arkadaşta sadece 768 p verebiliyor 480 720p gibi seçenekleri yok. Bunu anlatmaya çalışıyorum aslında
Kısaca kalite seçeneklerini izleyiciler seçemiyor örneğin 1080p yayın açıyorsun kaliteyi ayarlayıp daha sonra izleyicinin internet gücü buna yetmiyor ama kaliteyi düşürüp ayarlayamıyor bunu söylemeye çalışıyorum

değil işte açıklamasını yaptım sende eksik biliyorsun
hocam ben onu anlattım hala nerde eksik biliyorum gram anlamadım.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Yani arkadaşlar izliyecilerin kaliteyi seçmesi için ne yapmak lazım?

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
iştirak olmanız ve yayın açtığınızda kota olmalı. Kotanın ne kadar olduğunu malesef göremiyorsunuz, şans biraz.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
partnerlikle alakalı bu dostum bildiğim budur o arkadaş ne der ona kalmış. Siz 1080p olarak açtığınızda izleyicileri bunu 720p olarak izleyemiyor arkadaş olduğunu söylüyor.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
partnerlikle alakalı bu dostum bildiğim budur o arkadaş ne der ona kalmış. Siz 1080p olarak açtığınızda izleyicileri bunu 720p olarak izleyemiyor arkadaş olduğunu söylüyor.
hocam türkçenizi geliştirin lütfen. Yazdıklarımdan nasıl bunu çıkardınız?

1680633678792.png
Yazdığım ilk mesaj bu.

Top Bottom