Normal derken nasıl normal?
7 yaşında mısın sen? 10dk sonra yüklenir Hadi BB.
Dalga geçmek yerine yapıcı olmanızı öneririmjıwjdfıwjfwıo ne diyo la bu
IQ=0internet hızı normal
kardeşim durumun iyi mi adamdan mb istedik hızı normal dedi ya boş konuşmaDalga geçmek yerine yapıcı olmanızı öneririm
tşk bunu söyleyecektiniz yaniİndirdiğin yerde yaklaşık kaç saat kaldığı yazar normal de
https://www.speedtest.net/
Bu siteden internet hızınızı test edip sonuçları bizimle paylaşın
Adam internet hızını bilmiyor diye dalga geçeceğine yol gösterin demeye çalışıyorumkardeşim durumun iyi mi adamdan mb istedik hızı normal dedi ya boş konuşma
İnternet hızına normal diyorsa ilk önce bilgisayarının nasıl açılacağını öğrenmesi lazım.Adam internet hızını bilmiyor diye dalga geçeceğine yol gösterin demeye çalışıyorum
ben 64gb lık oynu 10 saate indirdin normalde 4 saate inerdi ama kopkluk oldu ve inmesi uzun sürdü indirme hızım 6mgpsarkadaşlar 6.9 gb lık bir oyun sizce kaç saat te yüklenir süre sıkıntım varda
kardeşim durumun iyi mi adamdan mb istedik hızı normal dedi ya boş konuşma
Keşke bu biraz kibar ve sakin olsanız, yorum atmak için yorum atmasanız da yardımcı olmaya çalışsanız. Kaba dil yüzünden raporladım bilginize.Normal derken nasıl normal?
7 yaşında mısın sen? 10dk sonra yüklenir Hadi BB.
Kendisi troll cevap veriyor.Keşke bu biraz kibar ve sakin olsanız, yorum atmak için yorum atmasanız da yardımcı olmaya çalışsanız. Kaba dil yüzünden raporladım bilginize.