Neler Yeni

6 Ay Miningli 2. El Ekran Kartı alınır mı??

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,196
İsim
Furkan Görür
h
Biz de öyle düşünüyorduk fakat 3-4 hesabı direk ban yedi birer gün içerisinde ve ekran kartını değiştirince sonra açtığı hesap banlanmadı. Bilgisayarda herhangi bir virüs, trojen Felan bulunamadı herhangi bir 3. Parti yazılımı kullanım da söz konusu değil. Adam performans artsın diye ekran kartı aldı taktı ve ban yedi ilk oyununda. Ticket atmasına rağmen dönüş olmadı ve sonrasında pes edip yeni hesap açtı ve yeni hesaplarda ilk oyuna girişten sonra 1 gün içerisinde banlandı.
hwid ban yemiş. Normal banlanması

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Kerem Eldes
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,157
İsim
Murat Orhan

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
h

hwid ban yemiş. Normal banlanması
Aynen öyle. Demeye çalıştığım 3k ucuza ekran kartı almak için riske girmeye gerek yok. Senelerce yatırım yaptığınız hesap hwid ban yuzunden kim vurduya gidebilir. Ekran kartı ve anakartta risk çok büyük.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,157
İsim
Murat Orhan
Aynen öyle. Demeye çalıştığım 3k ucuza ekran kartı almak için riske girmeye gerek yok. Senelerce yatırım yaptığınız hesap hwid ban yuzunden kim vurduya gidebilir. Ekran kartı ve anakartta risk çok büyük.
En ucuz RTX 3080'in sıfırı internette şuan ortalama 20 civarı 2. elleri 11 12 bin bandına bulunuyor. Ayrıca mining için toplu kart almış birinin oyunda hile yapıo hwid banı yiyeceğini düşünmüyorum

kkeha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
akif üçok
6 ay mining yapılmış 3080 alınır mı?
alma mining yapılmış bir kartı 6 ay mining yaptığı belli mi hayır sana biri gelse 300bin kilometrede 6ay kontak kapamamış taksi çıkması araba verse alırmısın

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
En ucuz RTX 3080'in sıfırı internette şuan ortalama 20 civarı 2. elleri 11 12 bin bandına bulunuyor. Ayrıca mining için toplu kart almış birinin oyunda hile yapıo hwid banı yiyeceğini düşünmüyorum
Dediğim gibi bunlar hep varsayım, adam belki piyasadan ikinci el topladı kartı önceki sahibi hile kullandı, veya PC kullanicisi mining kartı satın aldı kullanıp tekrar satıyor. 3080 dediğimiz kart 4 senelik kart. O 4 senede neler gördüğünü bı kendisi bilir. Ayrıca bir malın değerini o anki piyasa fiyatı belirlemez. Satıcının elinde vardır isterse 30k ya satar. Bu o ürünün hakkının 30k olduğu anlamına gelmez. Benim Steam hesabımın değeri 200k+ ben şahsen 3k ya de sizin dediğiniz gibi olsun 9k fark için riske girmesini istemem. Hemde bunun öteki yanında kartın durumu da meçhul, hem miningli hem eski model hem de garantisiz. 9k fazla veririm gider 4070 alırım taksite bolerim hem kafam rahat eder hem kartın ne olduğunu bilirim. Tabi herkesin şartları farklı. Alicak olanida yadirgamam. Ben kendi penceremden gördüğümü belirttim sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,157
İsim
Murat Orhan
Dediğim gibi bunlar hep varsayım, adam belki piyasadan ikinci el topladı kartı önceki sahibi hile kullandı, veya PC kullanicisi mining kartı satın aldı kullanıp tekrar satıyor. 3080 dediğimiz kart 4 senelik kart. O 4 senede neler gördüğünü bı kendisi bilir. Ayrıca bir malın değerini o anki piyasa fiyatı belirlemez. Satıcının elinde vardır isterse 30k ya satar. Bu o ürünün hakkının 30k olduğu anlamına gelmez. Benim Steam hesabımın değeri 200k+ ben şahsen 3k ya de sizin dediğiniz gibi olsun 9k fark için riske girmesini istemem. Hemde bunun öteki yanında kartın durumu da meçhul, hem miningli hem eski model hem de garantisiz. 9k fazla veririm gider 4070 alırım taksite bolerim hem kafam rahat eder hem kartın ne olduğunu bilirim. Tabi herkesin şartları farklı. Alicak olanida yadirgamam. Ben kendi penceremden gördüğümü belirttim sadece.
Dediğin şey çok saçma dostum ya.

Top Bottom