- Konu Sahibi Konu Sahibi
Gwtden baktım bulamadım pek iyi bişey banayeniden param güvende ile garantili 3070ti alıcam gibiGWT'den bakmanı tavsiye ederim
Gwtden baktım bulamadım pek iyi bişey banayeniden param güvende ile garantili 3070ti alıcam gibiGWT'den bakmanı tavsiye ederim
hwid ban yemiş. Normal banlanmasıBiz de öyle düşünüyorduk fakat 3-4 hesabı direk ban yedi birer gün içerisinde ve ekran kartını değiştirince sonra açtığı hesap banlanmadı. Bilgisayarda herhangi bir virüs, trojen Felan bulunamadı herhangi bir 3. Parti yazılımı kullanım da söz konusu değil. Adam performans artsın diye ekran kartı aldı taktı ve ban yedi ilk oyununda. Ticket atmasına rağmen dönüş olmadı ve sonrasında pes edip yeni hesap açtı ve yeni hesaplarda ilk oyuna girişten sonra 1 gün içerisinde banlandı.
Alınır mining yapılmış 6800 aldım 1.5 sene oldu hala 55 dereceyi geçtiğini görmedim6 ay mining yapılmış 3080 alınır mı?
Ne kadara alacaksın? 3080ler kutulu paylaşılıyor gayet yaGwtden baktım bulamadım pek iyi bişey banayeniden param güvende ile garantili 3070ti alıcam gibi
Aynen öyle. Demeye çalıştığım 3k ucuza ekran kartı almak için riske girmeye gerek yok. Senelerce yatırım yaptığınız hesap hwid ban yuzunden kim vurduya gidebilir. Ekran kartı ve anakartta risk çok büyük.h
hwid ban yemiş. Normal banlanması
En ucuz RTX 3080'in sıfırı internette şuan ortalama 20 civarı 2. elleri 11 12 bin bandına bulunuyor. Ayrıca mining için toplu kart almış birinin oyunda hile yapıo hwid banı yiyeceğini düşünmüyorumAynen öyle. Demeye çalıştığım 3k ucuza ekran kartı almak için riske girmeye gerek yok. Senelerce yatırım yaptığınız hesap hwid ban yuzunden kim vurduya gidebilir. Ekran kartı ve anakartta risk çok büyük.
alma mining yapılmış bir kartı 6 ay mining yaptığı belli mi hayır sana biri gelse 300bin kilometrede 6ay kontak kapamamış taksi çıkması araba verse alırmısın6 ay mining yapılmış 3080 alınır mı?
Dediğim gibi bunlar hep varsayım, adam belki piyasadan ikinci el topladı kartı önceki sahibi hile kullandı, veya PC kullanicisi mining kartı satın aldı kullanıp tekrar satıyor. 3080 dediğimiz kart 4 senelik kart. O 4 senede neler gördüğünü bı kendisi bilir. Ayrıca bir malın değerini o anki piyasa fiyatı belirlemez. Satıcının elinde vardır isterse 30k ya satar. Bu o ürünün hakkının 30k olduğu anlamına gelmez. Benim Steam hesabımın değeri 200k+ ben şahsen 3k ya de sizin dediğiniz gibi olsun 9k fark için riske girmesini istemem. Hemde bunun öteki yanında kartın durumu da meçhul, hem miningli hem eski model hem de garantisiz. 9k fazla veririm gider 4070 alırım taksite bolerim hem kafam rahat eder hem kartın ne olduğunu bilirim. Tabi herkesin şartları farklı. Alicak olanida yadirgamam. Ben kendi penceremden gördüğümü belirttim sadece.En ucuz RTX 3080'in sıfırı internette şuan ortalama 20 civarı 2. elleri 11 12 bin bandına bulunuyor. Ayrıca mining için toplu kart almış birinin oyunda hile yapıo hwid banı yiyeceğini düşünmüyorum
Dediğin şey çok saçma dostum ya.Dediğim gibi bunlar hep varsayım, adam belki piyasadan ikinci el topladı kartı önceki sahibi hile kullandı, veya PC kullanicisi mining kartı satın aldı kullanıp tekrar satıyor. 3080 dediğimiz kart 4 senelik kart. O 4 senede neler gördüğünü bı kendisi bilir. Ayrıca bir malın değerini o anki piyasa fiyatı belirlemez. Satıcının elinde vardır isterse 30k ya satar. Bu o ürünün hakkının 30k olduğu anlamına gelmez. Benim Steam hesabımın değeri 200k+ ben şahsen 3k ya de sizin dediğiniz gibi olsun 9k fark için riske girmesini istemem. Hemde bunun öteki yanında kartın durumu da meçhul, hem miningli hem eski model hem de garantisiz. 9k fazla veririm gider 4070 alırım taksite bolerim hem kafam rahat eder hem kartın ne olduğunu bilirim. Tabi herkesin şartları farklı. Alicak olanida yadirgamam. Ben kendi penceremden gördüğümü belirttim sadece.