6 aylık spor gelısımım 10 üzerinden sizçe kaç

Hocam, 6 ayda spora giderek sadece 9 kilo vermek bence pek iyi bir sonuç değil. Fotoğraflara bakınca da kas kütlesi kazanmış gibi görünmüyorsunuz. Ben mesela sadece 3-4 ayda, sadece evde yediklerime dikkat edip günde 1 saat yürüyüş yaparak 86 kilodan 76 kiloya düştüm.

Bence sizin 6 ayda hem iyi miktarda yağ yakıp hem de üzerine biraz kas kütlesi eklemeniz gerekirdi. Muhtemelen sürece çok fazla odaklanmıyorsunuz; biraz daha asılmanız lazım. Bildiğim kadarıyla da zaten ilk 6 ay - 1 yıl arası, vücudun en hızlı gelişim gösterdiği dönem oluyor.
Vallah çok fazla odaklanmıyordum 65 de durma sebebım tam ıstedıgım gıbı olmasıydı ondan sanıt kaldım sadece 3 ayda verdım o kıloyu antrenmanlarım yaşıtlarıma göre daha iyi fakat beslenme çok iyi degıl artık daha dıkkat edecegım teşekkürler

Yağ oranında belirli bi azalma gözle görülüyor fakat kas kütlesi elde etmekte problem yaşıyor gibisin antreman eksikliği veya proteini yeterli derecede almıyor olabilirsin. Çünkü 6 ay sporda çok bir süre olmasada belli başlı bazı görüntü değişimleri için ideal bir süre ama kas kazanımı konusunda biraz zayıf kalmışsın.

Yağ oranında belirli bi azalma gözle görülüyor fakat kas kütlesi elde etmekte problem yaşıyor gibisin antreman eksikliği veya proteini yeterli derecede almıyor olabilirsin. Çünkü 6 ay sporda çok bir süre olmasada belli başlı bazı görüntü değişimleri için ideal bir süre ama kas kazanımı konusunda biraz zayıf kalmışsın.
Peoteını tam alıyorum antreman konusunda sence neyi yanlış yapmış olaılırım

Geri