Samsung kullanan emulator varmıki hocam?Samsung cihaz kullanan bir emülatörle ile oluyor mu?
EyvallahBu ayın 31'i son tarih. Samsung memberse girip oradan avantajlara girip alın kodu. Bir sürü konu açılmış ama gözden kaçırmış olan var ise diye açtım
Unutmuştum bunu. Hatırlattığın iyi oldu. Kendi telefonumdan ayrı kardeşimin telefonundan ayrı kod aldım xdBu ayın 31'i son tarih. Samsung memberse girip oradan avantajlara girip alın kodu. Bir sürü konu açılmış ama gözden kaçırmış olan var ise diye açtım
Nasıl aldınız hocam ben Xiaomi kullanıyorum bayağıda araştırdım bulamadım.Bu arada sadece Samsung cihazı olanlara özel değil. Ben bir sefer tarayıcıda almıştım aktifleştirdim bir de Samsung telefonumun kendi uygulamasında Ayrıyetten almıştım Onu da yan Twitch hesabımda aktifleştirmiştim Oradan da ana hesabıma bedava abonelik atıyorum
Çok memnun olurumSamsung cihazi olmayan varsa başka bir kişiden alıp size ücreti ile temin edebilirim.
gameloop s20u seçebiliyorsun ama olur mu bilmiyorumSamsung kullanan emulator varmıki hocam?