Neler Yeni

6 bin tl ye kadar mekanik saat önerisi

zipottik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Muhammed Yiğit
Arkadaşlar bütçem maksimum 6 7 bin tl civarı mekanik saat önerisi istiyorum kullandığınız hoşunuza giden saatler varsa söyler misiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Yuzarsef
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Eğer bi tık bütçen varsa ve kaliteden anlıyorsan Maurice Lacroix al eğer yok ben kaliteden değil görünüşten yanayım diyorsan Safir Silver almanı öneririm. Ciddi olarak diyorum Maurice en kalite markalardandır pişman olmazsın.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,888
İsim
ege erdem demirelli
Lorus marka bakabilirsin. Bu fiyata seiko ya da citizen gelmez diye dusunuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam simdi baktim amazondan seiko 5 bulabilirsin

Son düzenleme:

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,006
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Abdulkadir
Eğer bi tık bütçen varsa ve kaliteden anlıyorsan Maurice Lacroix al eğer yok ben kaliteden değil görünüşten yanayım diyorsan Safir Silver almanı öneririm. Ciddi olarak diyorum Maurice en kalite markalardandır pişman olmazsın.
Kral adam 6 7 bin diyor sen 356.000 lik saat öneriyon nasıl bi tık bütceyse bu. Bende bi tık diyince max 10.000 düşünerek siteye giriyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Yuzarsef
Kral adam 6 7 bin diyor sen 356.000 lik saat öneriyon nasıl bi tık bütceyse bu. Bende bi tık diyince max 10.000 düşünerek siteye giriyorum
Aga b tık dedim belki bi tık yüksek ama spam vs değil ki? Diğeri zaten dediği fiyatta.

zipottik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Muhammed Yiğit
Seiko 5

Hocam seiko 5 bakabilirsiniz

Seiko 5 snxs serisi
Lorus marka bakabilirsin. Bu fiyata seiko ya da citizen gelmez diye dusunuyorum.

Hocam simdi baktim amazondan seiko 5 bulabilirsin
Seiko 5 bir tık yaşlı saati gibi geldi bana çok saatten anlamam ama bana öyle geldi 8 e çıkarabilirim bütçeyi herhalde ona göre başka öneriniz var mı

Top Bottom