oyun icinmi gunluk kullanim muzik icinmi?Merhabalar 6 bine kadar kablosuz kulaklık arıyorum önerileriniz var mi
Siyah veya beyaz zorunlu
Hafif rgb olabilir veya olmayabilir
Geri kalanı sizde anlayanlar yazarsa iyi olur
Kablosuz demiştimHocam önerim asus rog fusion II 500 fiyatı 3/4k arasında özellikelri 3.5mm jack/type-c özellikli ve kablosuzda
Çoğunluk Oyun / az film dizioyun icinmi gunluk kullanim muzik icinmi?
Dediğim model iyidir. Tavsiye ederimÇoğunluk Oyun / az film dizi
Hocam eklemeyi unuttum. Birde hem deri hemde sünger pedi var.Dediğim model iyidir. Tavsiye ederim
Kablolu hocam oDediğim model iyidir. Tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam eklemeyi unuttum. Birde hem deri hemde sünger pedi var.
oyun kulakliklarindan pek anlamam ama sade bir sey olsun istiyorsaniz jbl live 770nc onerebilirim kendim 720bt kullaniyorumÇoğunluk Oyun / az film dizi
geçenlerde 4.5k düşmüştü keşke alsaydımHocam kusura bakma. Birde bu var Corsair HS80 Max istersen forumlarda araştırabilirsin. Baya bir öneri almıştı. Fiyatı şuan akakçede 6.5k siyah modeli
Dobly atmos filan varmış
Corsair HS80 RGB Wireless Premium CA-9011235-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS80 RGB Wireless Premium CA-9011235-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS80 RGB Wireless Premium CA-9011235-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, 4.633,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
Hocam birde düz versiyonuda varmış.
bu tarrz istemiyorum sadece siyah ve beyazHYPERX Cloud III Wireless Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Kırmızı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Cloud III Wireless Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Kırmızı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen dewww.mediamarkt.com.tr
hocam hoşuma gitti bu evet 5.5k bandında fiyatı şuan ideal bütceme de uygun fakat daha iyisi var midir? yoksa bunu alacagımHocam kusura bakma. Birde bu var Corsair HS80 Max istersen forumlarda araştırabilirsin. Baya bir öneri almıştı. Fiyatı şuan akakçede 6.5k siyah modeli
Dobly atmos filan varmış
Corsair HS80 RGB Wireless Premium CA-9011235-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS80 RGB Wireless Premium CA-9011235-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS80 RGB Wireless Premium CA-9011235-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, 4.633,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
Hocam birde düz versiyonuda varmış.