Neler Yeni

Yardım 6 GÜNLÜK iPhone'u GARANTİYE Mİ GÖNDERMELİYİM???

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
Ahmet
eğer anakarttaysa evet anakart değişimi yapmazlar muhtemelen fakat ekranda ise düşük bir ihtimal değiştirilip gönderilebilir
anladım hocam canım sıkıldı gerçekten belki bu sorunu yaşayan başka birileri de vardır biraz daha bekliyim teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz @Emre Zengin hocamlar sizi etiketlemek istemezdim ama mecbur etiketledim sizce yapabileceğim bir şey var mı ?

@şahin doğan

Arkadaşlar yardımcı olacak var mı ?

Son düzenleme:

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
anladım hocam canım sıkıldı gerçekten belki bu sorunu yaşayan başka birileri de vardır biraz daha bekliyim teşekkür ederim.

@Mehmet Yılmaz @Emre Zengin hocamlar sizi etiketlemek istemezdim ama mecbur etiketledim sizce yapabileceğim bir şey var mı ?

@şahin doğan

Arkadaşlar yardımcı olacak var mı ?
Attığın sikayetvar sayfasında yorumlarda çözümden bahsedenler var deneyip işe yarayan kişiler var yazılımsal olabilir sadece instagramda oluyorsa.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
Ahmet
Attığın sikayetvar sayfasında yorumlarda çözümden bahsedenler var deneyip işe yarayan kişiler var yazılımsal olabilir sadece instagramda oluyorsa.
Hocam o çözümü uyguladım şu anda sorun yok garantiye göndermeyecegim sanırım

Randevu al istanbulda isen apple ve randevu saati orada gönder. Telefonun sıfırını alırsın. Apple destek uygulaması mağazada var, ara destek al.
Hocam ankaradayım

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Hocam o çözümü uyguladım şu anda sorun yok garantiye göndermeyecegim sanırım

Hocam ankaradayım
Muhtemelen yazılımsal bir sorun. Tek siz yaşamamışsınız. Bir ayarı kapatarak sorunun çözülmesine sevindim senin adına. Servise gerek kalmadı ama dilersen destek almak amaçlı durumu servise sorabilirsin ve ayarı kapattığında düzeldiğini belirtebilirsin herkeste o şekilde mi servis ona göre cevap verir. Telefonun hayırlı olsun aynı zamanda.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
Ahmet
Muhtemelen yazılımsal bir sorun. Tek siz yaşamamışsınız. Bir ayarı kapatarak sorunun çözülmesine sevindim senin adına. Servise gerek kalmadı ama dilersen destek almak amaçlı durumu servise sorabilirsin ve ayarı kapattığında düzeldiğini belirtebilirsin herkeste o şekilde mi servis ona göre cevap verir. Telefonun hayırlı olsun aynı zamanda.
Çok teşekkür ediyorum hocam hayırlı olsun dilekleriniz için, hem şikayetvardaki yöntemi uyguladım hemde face id kısmındaki dikkat farkındalığı özelligini kapatmıstım onu da aktif konuma getirdim böylece sorun cozuldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,143
Üyeler
167,441
Son üye
Emre....
Top Bottom