Neler Yeni

6 intake ve 1 exhaust fan mantıklı olur mu ?

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Barış
arkadaşlar bu şekilde bir kasa alacağım ve fanlarını bu şekilde yerleştirsem nasıl olur kasa içi airflow iyi midir ? normalde üsttekiler exhaust olarak yerleşitirildiğini sanıyordum ama bu alttaki görsele bakınca üstteki fanların intake olması bana daha mantıklı geldi siz ne düşünüyorsunuz ?
Viewport-mini-Infographics-BK-5.jpg

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Seyfullah
ben olsam kasanın en üstü de egzoz yapardım

Farway

80+ Silver
Egzoz ve giriş fanlarının 3 e 1 olması yeterlidir fanları iyi üflüyorsa. Gerisi gereksiz elektrik sarfiyatıdır.

Nezha

80+ Bronze
Ekran kartı kasanın altında kalıyor. Ekran kartının ısısını baskılar iyi sonuç alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Egzoz ve giriş fanlarının 3 e 1 olması yeterlidir fanları iyi üflüyorsa. Gerisi gereksiz elektrik sarfiyatıdır.
Fanlar argb ise tanesi 4w harcıyor yani saatte 5 kuruş bile değil.

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı kasanın altında kalıyor. Ekran kartının ısısını baskılar iyi sonuç alınmaz.

Fanlar argb ise tanesi 4w harcıyor yani saatte 5 kuruş bile değil.
hocam ekran kartının fanları soğuk havayı içine çeker sıcak havayı üstünden,altından(anakarta doğru) ve hdmi,dp portlarını taktığımız yerlerden çıkarır

ben olsam kasanın en üstü de egzoz yapardım
o zaman negatif hava akışı oluyor hocam alttaki fanlarıda takmak istiyorum ekran kartı için

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Seyfullah
hocam ekran kartının fanları soğuk havayı içine çeker sıcak havayı üstünden,altından(anakarta doğru) ve hdmi,dp portlarını taktığımız yerlerden çıkarır

o zaman negatif hava akışı oluyor hocam alttaki fanlarıda takmak istiyorum ekran kartı için
Alt ve yandan intake üst ve arkadan egzoz yapsan yine 4 intake 3 egzoz oluyor hala pozitiftesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,111
Üyeler
164,617
Son üye
trplc
Top Bottom