Neler Yeni

6 TB HDD almalı mıyım? Önerilerinizi beklerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
At avrat silah

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Tayfun Balım
Hocam sadece depolamamı yapacaksınız yoksa sürekli veri aktarımı da olacak mı

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Kadir
Arkadaşlar depolanacak çok şey var.

6 TB lazımdır.

ne için kullanacaksın o önemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
At avrat silah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sadece depolamamı yapacaksınız yoksa sürekli veri aktarımı da olacak mı
İşletim sistemi SSD'de zaten.
Bir de oyun oynamak için. HDD ile oyunlarda bekleme süresi dışıında bir sorunum yoktur ama sizlere bir sorayım dedim. Sürekli bir kopyalama işi falan olmayacak.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Tayfun Balım
Bir de oyun oynamak için. HDD ile oyunlarda bekleme süresi dışıında bir sorunum yoktur ama sizlere bir sorayım dedim. Sürekli bir kopyalama işi falan olmayacak.
Hocam yüksek kapasite ssdler çok pahalı olduğu ve veri aktarımı yapmayacağınız için harddisk mantıklı görünüyor. Alıp geçin. Bu arada alacağınız disk 5400 devir. Benzer fiyatta 7200 devirli olan modeller varsa onlara yönelebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
At avrat silah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yüksek kapasite ssdler çok pahalı olduğu ve veri aktarımı yapmayacağınız için harddisk mantıklı görünüyor. Alıp geçin. Bu arada alacağınız disk 5400 devir. Benzer fiyatta 7200 devirli olan modeller varsa onlara yönelebilirsiniz.
Baktım performansı kötü iade ederim yani. Değil mi?

Aykut D.

80+ Gold
Oyun ve veri diski bir diskte olmasını önermem . Disk arıza yapsa değerli verilerine ulaşman zorlaşır önerim 2-4tb hdd alıp yanına 1-2tb oyun için ssd almanız . Şahsi bilgisayarımda önemli fotoğraf v.b verilerimi 1 tane 500gb harddiske atıp güç fişini çekiyorum en sağlıklı güvenli depolama şekli böyle olur .

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Tayfun Balım
Baktım performansı kötü iade ederim yani. Değil mi?
Harddisklerin performansı tartışmaya kapalı hocam. Mekanikler ve ağırlar. Kolay kolay arıza vermezler ama son derece yavaşlar. Bozulursa pek dönüşü yok(ki bozulma ihtimalleri çok düşük)
2009 yılından kalma bilgisayarımda western dijital 500gb vardı şuan hala çalışıyor.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Yalnız WD Purple güvenlik kamera kaydı için kullanılıyor. Size Blue ya da Black lazım.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,471
İsim
Kürşat
Harddisklerin performansı tartışmaya kapalı hocam. Mekanikler ve ağırlar. Kolay kolay arıza vermezler ama son derece yavaşlar. Bozulursa pek dönüşü yok(ki bozulma ihtimalleri çok düşük)
2009 yılından kalma bilgisayarımda western dijital 500gb vardı şuan hala çalışıyor.
bad sector var mı

Top Bottom