Neler Yeni

Çözüldü✓ 60.000 TL civarında bir sistem topluyorum

Selim Ege Aydemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Selim Ege Aydemir
Öneriler için teşekkür ederim, her kafadan ayrı ses çıkmaması açısından bu gönderide eksik veya fazla bulduğunuz yerleri düzeltebilir misiniz?
kasa bence değişmeli, 2 koca fandansa önü ve sol kısmı cam olan kasalardan al hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiyati biraz kismak istiyorsaniz yine bu premium kasa ile degisiklik yapabilirsiniz

islemciyi ise 7500f tercih edebilirsiniz

islemci sogutusunu degistirmedim. 500 tl icin ileride yeni islemci takarsaniz hala sizi gotursun istedim.
soğutucu phantom spğirit olabilir

Mandalin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muharrem Topcuoğlu
@Palo DAYI 👑 kullanan arkadasa sor kasayı kullanmadım ama performansının guzel oldugunu bılıyorum
o zaman tamamdır onu da eklersem fiyat 55k'dan 57 bandına çıkıyor

kasa bence değişmeli, 2 koca fandansa önü ve sol kısmı cam olan kasalardan al hocam

soğutucu phantom spğirit olabilir
phantom spirit'in soğutma borusu (artık teknik adı neyse) daha fazla daha iyi olabilir dediğin gibi. Not aldım araştırır bakarım

Mandalin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muharrem Topcuoğlu
ya bence 7700xt çok kötü o fiyat bandında bi sınava çalılşıyorum bitsin 7900greli bir şey bakarım bende
yalnız öneren kişi yeni cpu çıktığımda upgrade etmemi söylemişti. Kalıcı değil yani o (tabii 2 kere para vermek gibi bir durum söz konusu)

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Selim Ege Aydemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Selim Ege Aydemir
yalnız öneren kişi yeni cpu çıktığımda upgrade etmemi söylemişti. Kalıcı değil yani o (tabii 2 kere para vermek gibi bir durum söz konusu)
gpudan bahsediyorum hocam itopyada kendşin topla yapcam bi dakika orda nasıl oluyo acaba kafamdaki

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
berhan
bu sekilde aradigimda sonuc alamadim. baska modellerinde mumkun oldugu yazilmis.

kasa icin zoko amirali tavsiye etmiyorum. cpu sogutucu ortasindaki 14cm fan ile 16cm yukseklige ulasiyor. zokonun destegi 16cm gozukuyor. camina degmesi muhtemel. ayrica lian linin icindeki fanlarin kalitesiyle kapisabilecegini sanmiyorum. akvaryum kasalar sogutma bakimindan cogunlukla mesh panelli kasalara gore daha kotu termal performans veriyor.

size hep premium parca tercih etmeye calistim. tabii ki parcalardan kisilirsa 4070ti super bile 60 bin civarina denk getirilebilir. zoko tarzi 2000 lira alti bir kasa, islemci fanini thermalright peerless assassin, islemciyi 7500f yaparsaniz galax 4070ti super/7900xt ile ekran kartini degistirebilirsiniz.

Mandalin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muharrem Topcuoğlu
bu sekilde aradigimda sonuc alamadim. baska modellerinde mumkun oldugu yazilmis.

kasa icin zoko amirali tavsiye etmiyorum. cpu sogutucu ortasindaki 14cm fan ile 16cm yukseklige ulasiyor. zokonun destegi 16cm gozukuyor. camina degmesi muhtemel. ayrica lian linin icindeki fanlarin kalitesiyle kapisabilecegini sanmiyorum.

size hep premium parca tercih etmeye calistim. tabii ki parcalardan kisilirsa 4070ti super bile 60 bin civarina denk getirilebilir. zoko tarzi 2000 lira alti bir kasa, islemci fanini thermalright peerless assassin, islemciyi 7500f yaparsaniz galax 4070ti super/7900xt ile ekran kartini degistirebilirsiniz.
Ya fiyat konusunda pek bir sıkıntım yok, aile evindeyim ve işe yeni başladım. Gelen para boş boş duruyor (yatırıma gidiyor daha doğrusu). Çocukluk hayalim olan bilgisayarı topluyorum şu anda, o yüzden çok da uçmamak kaydı ile bir pc toplamaya çalışıyorum..

misemise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Mert Ketenoğlu

Palo DAYI 👑

80+ Gold
zoko amiral senin kasa
ha oky kafa kalmadı kime neyi yazcamı şaşırdım :)
kasa sağlam ferah tanıtım videosunu ilze adam üzerıne cıkıyor yamulmuyor aynınsı kendım bizzat denedim gram oynamıyor
40cm ekrna kartı , 360mm sıvı sogutma 16 cmde kule tipi desteği mecut beyaz olanı kullanıyorum yanına exstra fan alabilirsin
nayy ödemesi +kuponla 1700 e almıstım 3-4 hafta oluyor
benim aldığım fanlar bunlar

Top Bottom