Ya fiyat konusunda pek bir sıkıntım yok, aile evindeyim ve işe yeni başladım. Gelen para boş boş duruyor (yatırıma gidiyor daha doğrusu). Çocukluk hayalim olan bilgisayarı topluyorum şu anda, o yüzden çok da uçmamak kaydı ile bir pc toplamaya çalışıyorum..
Ya fiyat konusunda pek bir sıkıntım yok, aile evindeyim ve işe yeni başladım. Gelen para boş boş duruyor (yatırıma gidiyor daha doğrusu). Çocukluk hayalim olan bilgisayarı topluyorum şu anda, o yüzden çok da uçmamak kaydı ile bir pc toplamaya çalışıyorum..
ha oky kafa kalmadı kime neyi yazcamı şaşırdım
kasa sağlam ferah tanıtım videosunu ilze adam üzerıne cıkıyor yamulmuyor aynınsı kendım bizzat denedim gram oynamıyor
40cm ekrna kartı , 360mm sıvı sogutma 16 cmde kule tipi desteği mecut beyaz olanı kullanıyorum yanına exstra fan alabilirsin
nayy ödemesi +kuponla 1700 e almıstım 3-4 hafta oluyor
benim aldığım fanlar bunlar
En ucuz Thermalright TL-C12CW-S ARGB Beyaz 12 cm 3'lü Kasa Fanı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright TL-C12CW-S ARGB Beyaz 12 cm 3'lü Kasa Fanı özelliklerini incele, 859,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
bu sekilde aradigimda sonuc alamadim. baska modellerinde mumkun oldugu yazilmis.
kasa icin zoko amirali tavsiye etmiyorum. cpu sogutucu ortasindaki 14cm fan ile 16cm yukseklige ulasiyor. zokonun destegi 16cm gozukuyor. camina degmesi muhtemel. ayrica lian linin icindeki fanlarin kalitesiyle kapisabilecegini sanmiyorum. akvaryum kasalar sogutma bakimindan cogunlukla mesh panelli kasalara gore daha kotu termal performans veriyor.
size hep premium parca tercih etmeye calistim. tabii ki parcalardan kisilirsa 4070ti super bile 60 bin civarina denk getirilebilir. zoko tarzi 2000 lira alti bir kasa, islemci fanini thermalright peerless assassin, islemciyi 7500f yaparsaniz galax 4070ti super/7900xt ile ekran kartini degistirebilirsiniz.
73 bin çok fazla ayrıca sıvı soğutma var. Emeklerin için teşekkür ederim ancak üst tarafta bir tane sistemi beğenmiştim "kaiberdono" adlı kullanıcının paylaştığı. Bu sistemden devam edicem
hocam sunlari da soylemem gerek, matx anakart koyup butceyi dusuremeyiz cunku ekran karti 3 slot olunca 60mm uzeri ekran karti takilirsa, kasanin on panel usb 3.0 baglanti kablosunun ustu kapaniyor.
**duzeltme ve ekleme: ozur dilererek duzeltiyorum. matx b650m anakartlar bu 3 slot gpu goz onunde bulunarak tasarlanmis. A serisinde ise bazilarinda bu problem mevcut. sifir sistem topluyorsaniz 3 slotlu ekran karti icin matx b650m anakart alabilirsiniz. eski sistemden ekran karti guncelleyecekler anakartlarina dikkat etmeli.
ayrica ram icin daha ucuz patriot marka rami tavsiye etmedim cunku stabil calistirabilmek emek istiyor. anakartin destek listesinde de patriot marka yok.
ilk haliyle butun guncellemelere acik bir kasa oluyor.
önerileriniz için teşekkür ederim. Forumlarla pek aram yok o yüzden bu akşamlık daha fazla devam edemiyeceğim. Şu anlık "kaiberdono" adlı kullanıcının topladığı bilgisayar üzerinden gidicem. Ek bir tavsiyeniz olursa aşağıya steam adresimi bırakıyorum oradan ulaşabilirsiniz.
Kasa olarak sanırsam sizinkinden devam edicem. Kasanın daha fazla havalandırma için açıklığı var çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
73 bin çok fazla ayrıca sıvı soğutma var. Emeklerin için teşekkür ederim ancak üst tarafta bir tane sistemi beğenmiştim "kaiberdono" adlı kullanıcının paylaştığı. Bu sistemden devam edicem
indirimde bakarız diye attım böyle bu farkettiyseniz sizde 7700x ve 7700xt varken burda 7800x3D ve 7900xt var yani indirimde bakarsanız 60 a 63 e toplarız gibi bide itopyanın fiyat bindirmesini saymıyorum bile
hocam sunlari da soylemem gerek, matx anakart koyup butceyi dusuremeyiz cunku ekran karti 3 slot olunca 60mm uzeri ekran karti takilirsa, kasanin on panel usb 3.0 baglanti kablosunun ustu kapaniyor.
ayrica ram icin daha ucuz patriot marka rami tavsiye etmedim cunku stabil calistirabilmek emek istiyor. anakartin destek listesinde de patriot marka yok.
önerileriniz için teşekkür ederim. Forumlarla pek aram yok o yüzden bu akşamlık daha fazla devam edemiyeceğim. Şu anlık "kaiberdono" adlı kullanıcının topladığı bilgisayar üzerinden gidicem. Ek bir tavsiyeniz olursa aşağıya steam adresimi bırakıyorum oradan ulaşabilirsiniz.
indirimde bakarız diye attım böyle bu farkettiyseniz sizde 7700x ve 7700xt varken burda 7800x3D ve 7900xt var yani indirimde bakarsanız 60 a 63 e toplarız gibi bide itopyanın fiyat bindirmesini saymıyorum bile
bunu bilmiyordum
bunu bilmiyordum
hocam kasımda indirim arayıp sıvı soğutmalı bir şey almak bence çok mantıklı ayrıca aynı sıvı soğutma bendede var aurasync uygulamasından argb oluyo
ben arkadaşlık atamıyorum para yatırmadım steame hiç instagramınız varsa ordan indirimleri paylaşabişlirim sizinlşe