60.000₺ İki sistem arasında kaldım. Hazır / Temiz Toplama.

Reaksiyon skoru
38
Bütçe
60000
1756206512893.webp

İlk sistemimiz bu arkadaşlar. Hazır bir sistem sıfır alınacak.
1756206543741.webp

Bu da ikinci sistem yine hazır fakat 1 yıldır çok az kullanılmış bir sistem. İki sistem de bana şuanda aynı fiyata geliyor önerilerinizi ve açıklamalarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. 60.000 Bütçem var üstüne asla çıkamıyorum, sizlerin sistem önerilerine de açığım. AAA Oyunlar oynuyorum, yayın yapıyorum ve adobe photoshop, illustrator programları kullanıyorum.

İkinci sistem çok çok daha iyi. Karşılaştırmak mantıklı bile değil. Ekran kartları arasında devasa fark var.

Alıntıyı görüntüle
İlk sistemimiz bu arkadaşlar. Hazır bir sistem sıfır alınacak.
Alıntıyı görüntüle
Bu da ikinci sistem yine hazır fakat 1 yıldır çok az kullanılmış bir sistem. İki sistem de bana şuanda aynı fiyata geliyor önerilerinizi ve açıklamalarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. 60.000 Bütçem var üstüne asla çıkamıyorum, sizlerin sistem önerilerine de açığım. AAA Oyunlar oynuyorum, yayın yapıyorum ve adobe photoshop, illustrator programları kullanıyorum.
Anakartı B650M-R, RAM'i 32 GB, SSD'i Lexar NM790 yap. Para 6 bin TL arttı.

İkinci sistem çok çok daha iyi. Karşılaştırmak mantıklı bile değil. Ekran kartları arasında devasa fark var.
Aklımda kalan soru işareti RT teknolojisi yok sanırsam rx 7900 xtx ekran kartında.

Niye olmasın hocam var. Nvidia kadar iyi performansı olmasa bile işini görür diye düşünüyorum.
Biraz araştırma yaptım da görüntü kalitesine yönelik ray tracing için çok laf etmişlerdi ekran kartı için teşekkür ederim bilgiler için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartı B650M-R, RAM'i 32 GB, SSD'i Lexar NM790 yap. Para 6 bin TL arttı.
1756210866312.webp

Bu şekilde 60a tamamlayabiliyorum, sıvı soğutma da ekledim ne düşünüyorsunuz? İkinci kasadan daha iyi mi olur?

Biraz araştırma yaptım da görüntü kalitesine yönelik ray tracing için çok laf etmişlerdi ekran kartı için teşekkür ederim bilgiler için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde 60a tamamlayabiliyorum, sıvı soğutma da ekledim ne düşünüyorsunuz? İkinci kasadan daha iyi mi olur?
+4 bin TL Ryzen 5 9600 özelleştirmesi gereksiz bence. Bütçeniz 63 bin TL olursa mis gibi Ryzen 7 9700X, RTX 9070 XT sistem var.

incehesap cuma gecesi indirimlerini bekle çok iyi fiyatlar oluyor
evet iyi indirimler var fakat tam olarak istediğim tarzda bir sistem gelene kadar da her hafta kontrol etmek istemiyorum şuanda bir sisteme karar verip 2 hafta içerisinde almayı planlıyorum. İki hafta kontrol ederim teşekkürler

Ekstra öneriler beklemekteyim ++

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,644
Üyeler
183,151
Son üye
furkanekn
Geri