Neler Yeni

60 65 k bütçeli pc için öneriler

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Umut
işlemciyi 9700x e düşüp ekran kartına abanıp rx 9070 yada rtx 5070 alınabilir

anakartıda daha uygun bir b850ye düşersek yapılır gibi
fps oyunları için gereksiz bir hamle olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam tek tek toplayamam ama sorun o direk alıcam bi anda
tek tek toplamak internette detaylı toplama rehberleri var bilgisayarcıya güvenmiyorsan izleyip kurabilirsiniz

Alimk12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali Kömürcü
FPS oyunları oynayacağım, genel olarak oynadığım oyunların yoğunluğu ise en çok R6 sonra CS2 ve de Valorant olarak sıralayabilirim. Aklımda ekran kartı olarak 7800XT veya 7700XT var, normalde 9070XT toplayacaktım fakat bazı parasal sıkıntılarım çıktı, ondan dolayı işlemcide R7800x3D vardı şu anda hala bu işlemcide kalayım mı bilmiyorum veya 9800x3D alınır mı? Düşüğünü pek düşünmüyorum işlemcide, geri kalan size kalmıştır. Bütçeme 60K veya 65K diyebilirim. Bütçeye çevre birimleri dahil değildir. illa 60 65k arası olmak zorunda değil daha düşüğe de bakabilirim.
Kanka ben de araştırıyorum aynı bütçelerde bu gözüme iyi geldi bi bak istersen

https://www.incehesap.com/phoenix-silver-tavsiye-sistem-fiyati-42326/

• Beğen
Reaksiyonlar: ra1d

Veeqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Arda Dönmez
Kanka ben de araştırıyorum aynı bütçelerde bu gözüme iyi geldi bi bak istersen

https://www.incehesap.com/phoenix-silver-tavsiye-sistem-fiyati-42326/
psu kasa ile gelenlerde korkum oluyor bide ssd biraz daha iyi olabilir ama geri kalanı gayet iyi diye düşünüyorum

fps oyunları için gereksiz bir hamle olur

tek tek toplamak internette detaylı toplama rehberleri var bilgisayarcıya güvenmiyorsan izleyip kurabilirsiniz
sence o kadar zahmete girmektense 7800xt veya 7700xt ile 7800x3d daha mi mantıklı

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Umut
psu kasa ile gelenlerde korkum oluyor bide ssd biraz daha iyi olabilir ama geri kalanı gayet iyi diye düşünüyorum

sence o kadar zahmete girmektense 7800xt veya 7700xt ile 7800x3d daha mi mantıklı
7800x3d elinizde varsa hiç değiştirmeyin 2k monitör varsa 7800xt yoksa 7700xt alın zaten FPS oyunları oynuyorsunuz

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
HasHoca
sıfırdan toplıcam
Hocam yarın pchocası sistem çıkaracak ona bakabilirsiniz . 40 küsür demişti 5070 li sisteme siz özelleştirirsiniz kafanıza göre . Tek tek toplayacaksanız tabii kafanıza göre ...

Veeqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Arda Dönmez
Hocam yarın pchocası sistem çıkaracak ona bakabilirsiniz . 40 küsür demişti 5070 li sisteme siz özelleştirirsiniz kafanıza göre . Tek tek toplayacaksanız tabii kafanıza göre ...
tek tek toplamayı düşünmüyorum artık çünkü tek tek toplayınvca daha pahalı olduğunu fark ettim onun yerine itopya veya gaminggen gibi sitelerdeki özel pcler daha ucuz geliyor fakat ben satın alım deilde sistemi soruyorum nas daha f/p yapılır diye.

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
HasHoca
tek tek toplamayı düşünmüyorum artık çünkü tek tek toplayınvca daha pahalı olduğunu fark ettim onun yerine itopya veya gaminggen gibi sitelerdeki özel pcler daha ucuz geliyor fakat ben satın alım deilde sistemi soruyorum nas daha f/p yapılır diye.
Dediğim gibi yarın saat 19.00 da incehesapta pch sistemi çıkacak videosu da kanalda yayında inceleyip karar verebilirsin .

Top Bottom