Neler Yeni

Öneri 60 70 civarı 125cc motor önerisi

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Arda Teksin
17 Yaşındayım önceden scooter sürmüştüm fakat debriyajlı herhangi bir motor sürmedim ve motor almak istiyorum aklımda şuan raider 125 var motor nasıldır farklı önerileriniz varmıdır ikinci el alacağım.

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eren Akgül
Nerede yaşadığınız çok önemli mesela ben trabzonda yaşıyorum burada motor satılmıyor bile. Drift L almanızı öneririm en azından satmanız kolay olur. Kalite bakımından tabikide raider ama.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Arda Teksin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nerede yaşadığınız çok önemli mesela ben trabzonda yaşıyorum burada motor satılmıyor bile. Drift L almanızı öneririm en azından satmanız kolay olur. Kalite bakımından tabikide raider ama.
Mersinde yaşıyorum hocam dediğim gibi ikinci el alacağım bütçem belirtiğimin altına düşebilir ikinci elde sağlam drift l bulabilirmiyizki

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Tuna
Hocam asıl amacım debriyajli bir motorda acemiliği atmak cross veya naked olsa çok daha iyi olur chopper sürmek bence yetenektir 😃
az daha koyup benelli alabilirsin koyamam dersen raider al geç taş gibi motor

hamzaersoy

80+ Bronze
Hocam asıl amacım debriyajli bir motorda acemiliği atmak cross veya naked olsa çok daha iyi olur chopper sürmek bence yetenektir 😃
hocam kıvraklık konusunda daha ağır katılıyorum ama acemiliği atmak için tam tersi chopper daha mantıklı. oturuş pozisyonun vb

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Arda Teksin
hocam kıvraklık konusunda daha ağır katılıyorum ama acemiliği atmak için tam tersi chopper daha mantıklı. oturuş pozisyonun vb
hocam chopper istemiyorum bir taraftan gündelik kullanımda beni zorlayacağını düşünüyorum ama yinede fikriniz için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,502
Üyeler
161,069
Son üye
İhmami
Top Bottom