Mersinde yaşıyorum hocam dediğim gibi ikinci el alacağım bütçem belirtiğimin altına düşebilir ikinci elde sağlam drift l bulabilirmiyizkiNerede yaşadığınız çok önemli mesela ben trabzonda yaşıyorum burada motor satılmıyor bile. Drift L almanızı öneririm en azından satmanız kolay olur. Kalite bakımından tabikide raider ama.
az daha koyup benelli alabilirsin koyamam dersen raider al geç taş gibi motorHocam asıl amacım debriyajli bir motorda acemiliği atmak cross veya naked olsa çok daha iyi olur chopper sürmek bence yetenektir![]()
hocam kıvraklık konusunda daha ağır katılıyorum ama acemiliği atmak için tam tersi chopper daha mantıklı. oturuş pozisyonun vbHocam asıl amacım debriyajli bir motorda acemiliği atmak cross veya naked olsa çok daha iyi olur chopper sürmek bence yetenektir![]()
hocam chopper istemiyorum bir taraftan gündelik kullanımda beni zorlayacağını düşünüyorum ama yinede fikriniz için teşekkürler.hocam kıvraklık konusunda daha ağır katılıyorum ama acemiliği atmak için tam tersi chopper daha mantıklı. oturuş pozisyonun vb