60-70 K Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
64
Bütçe
70000
Arkadaşlar elektrik elektronik mühendisliğinde birinci sınıf öğrencisiyim beni eğitimimin sonuna kadar idare edebilecek bir laptopa ihtiyacım var.
Aynı zamanda oyun da oynayan birisiyim örnek vermek gerekirse rdr2 last of us gibi oyunlar oynuyorum hem derslerimde işimi görecek hemde bahsettiğim oyunları açabilecek bir laptop arıyorum.
Birde mümkünse çok fazla fan sesi çıkarmayacak bir laptop olursa güzel olur malum kütüphaneye gidince etrafa rahatsızlık vermek istemem.

Legion 5 rtx5060. 4 yil garanti.

Legion 5 rtx5060. 4 yil garanti.
Isınma açısından nasıl bir bilgisayar oyunda oynadığım için ısınma ve fan sesi konusu benim için önemli kyk yurdunda kaldığımdan oyun oynarken çok fazla fan sesi çıkmaması gerekiyor

Game garajın ürünlerinden pek emin değilim bir arkadaşımda vardı çünkü valo oynamasına rağmen deli gibi fan sesi yapıyordu bana biraz daha sessiz çalışabilen ama performansı yüksek bir laptop gerekiyor
hp omenlerin fan sesi çok fazla değil diye biliyorum.

Isınma açısından nasıl bir bilgisayar oyunda oynadığım için ısınma ve fan sesi konusu benim için önemli kyk yurdunda kaldığımdan oyun oynarken çok fazla fan sesi çıkmaması gerekiyor
Başarılı.
İntel cihazlarda kolayca watt limit atıp serin sessiz çalışmasını sağlayabilirsin.
Oyun laptoplarının max fanı genel olarak seslidir. Ama ayar çekerek bir nebze düşürebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başarılı.
İntel cihazlarda kolayca watt limit atıp serin sessiz çalışmasını sağlayabilirsin.
Oyun laptoplarının max fanı genel olarak seslidir. Ama ayar çekerek bir nebze düşürebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eyvallah reisim cevabın için çok teşekkür ederim sormak istediğim son bir şey daha var
Bütçemin bir tık üstüne çıkıp bu sistemi almak ne kadar mantıklı olur benim için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,826
Üyeler
184,229
Son üye
clkhkn33
Geri